|

Hayatımıza ayna tutan söyleşiler

Genç gazeteciler Büşra – Kübra Sönmezışık kardeşler 2007 yılından bugüne TV Net ve Yeni Şafak Pazar için yaptıkları keyifli söyleşileri bir kitapta topladı. İkiz Aynası isimli bu söyleşi kitap farklı hayatları bir araya getirirken kendi hayatımıza da ayna tutuyor

Harun Karaburç
00:00 - 1/08/2014 Cuma
Güncelleme: 22:55 - 31/07/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Hayatımıza ayna tutan söyleşiler
Hayatımıza ayna tutan söyleşiler

Yeni Şafak gazetesinde yaptıkları söyleşi-haberlerle ve TV Net kanalında yayınlanan İkiz Aynası programıyla tanıdığımız Büşra- Kübra Sönmezışık kardeşler bugüne kadar yaptıkları söyleşileri bir kitapta toplayarak okurun beğenisine sundular. Televizyona yaptıkları sohbet programıyla aynı adı taşıyan kitapta Türkiye''nin sanat, siyaset, edebiyat, akademisyen camiasından yirmi önemli isim yer alıyor.

SÖZ UÇAR YAZI KALIR

Halen Yeni Şafak''ta çalışmaya devam eden ve TV Net kanalında hafta sonları canlı yayınlanan İkiz Aynası programını başarıyla sürdüren ikizler, gazetecilik mesleği boyunca yaptıkları söyleşilerin unutulmasına göz yummamak adına bu sohbetleri kayıt altına alıyorlar. Beşir Ayvazoğlu, Hülya Koçyiğit, Ahmet Ümit, Elif Şafak, Irvin Cemil Schick, Mehmed Ali Birand, Hilmi Yavuz, Profil yayınları arasından çıkan İkiz Aynası''nda yer alan isimlerden birkaçı.

İKİNCİSİ YOLDA

Sönmezışık kardeşler, ''Daha önce bir araya gelmesi mümkün olmayan farklı dine, düşünceye ve hayat görüşüne mensup insanlarla aynı masada sohbet ettik'' diyorlar. Sanatçılar ve sanattan portreler sunacak 2. kitap ise yolda.


10 yıl önce