|

İmca Marina: Kendimi yarı Türk hissediyorum

Klip çekimleri için Antalya''ya gelen Hollandalı şarkıcı İmca Marina, by pass ameliyatı oldu. Sağlığına kavuşan Marina, "Hastanede bana kan verdiler. Kendimi yarı Türk hissediyorum. Türkiye''ye bir daha geldiğimde Fenerbahçe Marşı''nı birlikte söylemek istiyorum" dedi.

İha
00:00 - 2/04/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:02 - 2/04/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
İmca Marina: Kendimi yarı Türk hissediyorum
İmca Marina: Kendimi yarı Türk hissediyorum

Klip çekimleri için bir süre önce Antalya''ya gelen şarkıcı İmca Marina, göğüs kısmında bir ağrı hissedince özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkik ve incelemelerin ardından Marina''nın kalbe giden iki damarının tıkalı olduğu ve bir damarının tamamen kapanması nedeniyle kalp krizi geçirdiği belirlendi. Yoğun bakıma alınan 72 yaşındaki şarkıcıya Kardiyoloji Uzmanı Mustafa Tunca Pişkin, anjiyografi ile hastayı cerrahi müdahaleye hazır hale getirdi. Hasta cerrahi müdahaleye hazır hale gelmesinin ardından Op. Dr. Altay Ömer Elalmış ameliyata alarak kapalı olan damarlarına bypass işlemi uyguladı.

"KENDİMİ YARI TÜRK HİSSEDİYORUM"

Hastane odasında açıklama yapan İmca Marina, "Çok uzun süredir ağrılarım vardı. Kalp krizi olduğunu düşünemedim. Kusmaya başlayınca arkadaşlarım hastaneye getirmiş" dedi. Kendisine ameliyat sırasında kan verildiğini belirten Marina, sözlerini şöyle sürdürdü: "Doktorlar beni hızlı bir şekilde ameliyata aldı. Bana kan verildi kendimi yarı Türk hissediyorum."

FENERBAHÇE MARŞINDA HOLLANDALI ŞARKICIDAN ESİNLENİLDİ

Fenerbahçe Spor Kulübü''nün "Yaşa Fenerbahçe" sözlü marşının Hollandalı şarkıcı İmca Marina''nın "Viva Espana" isimli şarkısından esinlenildiği bildirildi. Fenerbahçe Marşı''nın kendi şarkısından esinlenildiğini söyleyen Marina, bu yüzden de kendisini daha önce Türk gibi hissettiğini belirtti. Türkiye''ye bir dahaki gelişinde Fenerbahçe Marşı''nı taraftarla birlikte söylemek istediğini ifade eden Marina, "Kendimi zaten daha önce de biraz Türk hissediyordum. Çünkü Fenerbahçe marşı benim şarkıya yönelik hazırlandı. Türkiye''ye bir daha geldiğimde o şarkıyı ben de birlikte söylemek istiyorum" dedi.

Sağlığına kavuşan Hollandalı şarkıcının birkaç gün içerisinde ülkesine döneceği bildirildi.

10 yıl önce