|

İstanbul Modern''i ücretsiz gezin!

Kültür ve sanat etkinliklerini geniş kitlelere ulaştırmak için bugüne kadar pek çok farklı projeyi destekleyen Yıldız Holding, İstanbul Modern''in ''Sizin Perşembeniz'' uygulamasının da destekçisi oldu.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 5/04/2014 Saturday
Güncelleme: 12:54 - 5/04/2014 Saturday
Yeni Şafak
İstanbul Modern''i ücretsiz gezin!
İstanbul Modern''i ücretsiz gezin!

İstanbul Modern, sanatı her kesimden ziyaretçinin kültürel yaşamının bir parçası yapma amacıyla, Perşembe günleri kapılarını ücretsiz olarak tüm ziyaretçilere açıyor. Yıldız Holding''in desteği ile, Türkiye''de ikamet eden herkes, her perşembe 10.00-20.00 saatleri arasında İstanbul Modern''deki tüm sergileri ücretsiz olarak gezebilecek, etkinliklere katılabilecek, film gösterimlerini ücretsiz izleyebilecek.

''Sizin Perşembeniz'' uygulaması kapsamında, ücretsiz müze girişi dışında, Yıldız Holding sponsorluğunda ''Sizin Perşembeniz Sanatçı Atölyeleri'' de ücretsiz olarak düzenlenecek. Sizin Perşembeniz Sanatçı Atölyeleri; sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini katılımcılarla paylaştıkları atölye çalışmaları, kısa söyleşiler ve sanat uygulamalarından oluşuyor.

Bu etkinliklerle ziyaretçilerini müzeyi, sanat yapıtlarını ve sanatsal üretim süreçlerini keşfetmeye davet eden İstanbul Modern, aynı zamanda sanatçıları tanıyarak, onlarla birlikte üretmenin kazandıracağı zengin deneyime kapı açıyor.


10 years ago