|

Karsu Dönmez'in ilk konseri CRR'de

Hollanda'da yaşayan Türk asıllı ses sanatçısı Karsu Dönmez geçtiğimiz yıl çıkardığı ilk albümün ardından dünya turnesini sürdürüyor.

Cihan
00:00 - 22/10/2013 Salı
Güncelleme: 13:08 - 22/10/2013 Salı
Yeni Şafak
Karsu Dönmez'in ilk konseri CRR'de
Karsu Dönmez'in ilk konseri CRR'de

23 yaşındaki sanatçı; ABD, Brezilya, Endonezya, Singapur, Fas, Hollanda, Almanya ve Belçika konserlerinin ardından 25 Ekim'de Cemal Reşit Rey'de ilk kez sahneye çıkacak. Sanatçı Dönmez, Türkiye'de ilk kez konser verecek olmasından dolayı çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Türkiye konseri öncesi Başkent Amsterdam'da son provasını yapan genç sanatçı, altı ay içinde 13 ülkede konser verdiğini ifade etti ve, "25 Ekim'de Cemal Reşit Rey'de konser vereceğim. Gerçekten çok güzel ve meşhur bir salon. Çok ünlü kişilerin orada konser verdiğini öğrendim. Ben bu durumdan dolayı çok mutluyum ve gururluyum." ifadelerinde bulundu.

Hollanda''da başarılı kariyerini sürdüren Karsu Dönmez yeni Albümü ''Confession'' adlı İlk albümünün geçen yıl (2012) çıktığını müzikseverlerin büyük beğenisini kazandığını söyledi.

Hatay'dan Hollanda'ya

Hatay'dan Hollanda'ya giden işçi ailesinin kızı olan Karsu Dönmez ,1990 yılında Amsterdam'da doğdu. Henüz 17 yaşındayken 2007 yılında New York Carnegie Hall''da sahne aldı. Hollanda'da genç yaşına rağmen yaptığı müzikle üne kavuşan 23 yaşındaki Karsu Dönmez'in hayatı Hollanda'da belgesel oldu. Belgeselde, babasına ait Amsterdam'daki restoranda hem garsonluk yapıp hem de piyano çalarak şarkı söyleyen Dönmez'in hayatından kesitler yer alıyor.

11 yıl önce