|

Kitap fuarına rekor katılım

4 Nisan Cuma Günü açılan ve 13 Nisan Pazar günü sona eren '1. Ulusal Erzurum Doğu Kitap Fuarı' ziyaretçilerin akınına uğradı.

İha
00:00 - 15/04/2014 Salı
Güncelleme: 11:53 - 15/04/2014 Salı
Yeni Şafak
Kitap fuarına rekor katılım
Kitap fuarına rekor katılım

Erzurum Valiliği ile TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanlığının işbirliği ve Eylül Fuar organizasyon tarafından 4 Nisan Cuma Günü açılan ve 13 Nisan Pazar günü sona eren "1. Ulusal Erzurum Doğu Kitap Fuarı" ziyaretçilerin akınına uğradı. Kitapseverlerle yayınevlerinin, yazarlarla okurların buluştuğu fuarı on günde 151 bin 130 kişi ziyaret etti.

Erzurum Doğu Kitap Fuarı''na katılarak kitapseverlerle bir araya gelen Bilal Sami Gökdemir, Nurullah Genç, Selçuk Alkan, Erkan İşeri, İsmail Mutlu, Bülent Akyürek, Yahya Türkeri, Sinan Yağmur, Tekin Sönmez, Orhan Çekiç, Uğur Aslan, Erdal Demirkıran, Ahmet Günbay Yıldız, Emine Şenlikoğlu, Mahmut Ulu, İsmail Yıldız, Ahmet Nesin, İsmail Bingöl, Prof. Dr. Ömer Özden, Zekiye Çomaklı ve Remzi Çayır gibi yazarlar gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Ülke çapında tanınmış yazarlar yaptıkları açıklamalarda başarılı bir organizeyle kitapsever dostlarıyla kendilerini buluşturan yetkilileri tebrik ederek, Erzurum''da bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

10 yıl önce