|

KONSEM''de 7 bin 200 kişiye sanat eğitimi

KOSHİM ile sosyal hizmetleri tek çatı altında toplayan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, KONSEM 7 bin 200 kişiye mesleki ve sanat eğitimi verdiklerini söyledi.

İha
00:00 - 8/04/2014 Salı
Güncelleme: 10:37 - 8/04/2014 Salı
Yeni Şafak
KONSEM''de 7 bin 200 kişiye sanat eğitimi
KONSEM''de 7 bin 200 kişiye sanat eğitimi

KOSHİM ile sosyal hizmetleri tek çatı altında toplayan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi''nde (KONSEM) 7 bin 200 kişiye mesleki ve sanat eğitimi verdiklerini söyledi.Mahalli İdareler Seçimleri''yle güven tazeleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni dönem de insan odaklı projelere ağırlık vereceklerinin altını çizdi.

''Konyaaltı Belediyesi eski hizmet binasında ve 24. cadde üzerinde hizmet veren Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM)''nde 7''den 70''e herkes için sanat ve mesleki eğitim kursu mevcut'' diyen Muhittin Böcek, bu gibi eğitim merkezleriyle bölgede kalifiyeli eleman sayısını artırmak istediklerini söyledi.

Başkan Muhittin Böcek, KONSEM''de şu ana kadar 7 bin 200 kişiye bilgisayar okur yazarlığı, bağlama, gitar, keman, cilt bakımı, halk oyunları, seramik, minyatür, tezhip, bale, step, aerobik, dikiş-nakış gibi 40''ın üzerinde branşta eğitim verdiklerini bildirdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, modern bir kentte olması gereken tüm alt yapıya sahip olduklarını belirterek, insana dokunur projelerin inşa edileceği Konyaaltı''nda yeni bir dönemin startını verdiklerini kaydetti. KONSEM''i bu anlamda çok önemsediğini ifade eden Başkan Böcek, 2013-2014 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde halen 43 branşta 3 bin 271 kursiyer sanat ve meslek alanda eğitim görmekte'' dedi.

Başkan Böcek, yeni dönemde bu kurs merkezini daha da geliştirmek istediklerini kaydetti.

10 yıl önce