|

Konyalı yazarlar okurlarıyla buluştu

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi tarafından geleneksel olarak Kulesite''de düzenlenen ''Konya''da Yaşayan Yazarlar Sizlerle'' imza günü bu yıl beşinci kez gerçekleştirildi. 50. Kütüphane Haftası''na özel gerçekleştirilen etkinlikte Konya''nın önemli yazarları kitap dostlarıyla buluşarak kitaplarını imzaladı.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 7/04/2014 Pazartesi
Güncelleme: 09:48 - 7/04/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Konyalı yazarlar okurlarıyla buluştu
Konyalı yazarlar okurlarıyla buluştu

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi''nin 50. Kütüphaneler Haftası''nda Konya İl Halka Kütüphanesi ile birlikte düzenlediği ''Konya''da Yaşayan Yazarlar Sizlerle'' etkinliğinin beşincisi, dün sevilen yazarları Konya halkıyla buluşturdu. Konyalı yazarlar Duran Çetin, Hüzeyme Yeşim Koçak, Zeki Oğuz, Melahat Ürkmez, Cemil Paslı, Kazım Öztürk, Lütfi Şahin, Sahura Yağmur Arıcan, Hasan Uzun, Cihan Erdem ve Ayşe Ünüvar''ın katıldığı imza günü etkinliği Kulesite''de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Konyalı yazarlar, büyük ilgi gören kitaplarını imzalayarak sevenleriyle söyleşi yaptı. Programın açılışında konuşma yapan Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu, 50. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İl Halk Kütüphanesi ile birlikte ortak program düzenlemekten mutlu olduklarını söyledi. Şube olarak 20 yıldır Konya''da kültür ve sanatın nabzını tuttuklarını belirten Köseoğlu, ''Bu yıl Mart ayından itibaren yıllık kültürel takvimimize bağladığımız programların bizler için özel bir yeri var. Bu programların hepsi yirminci yılımıza özel programlar. Bu programlar içinde en çok değer verdiğimiz programlardan bir tanesi de Konyalı yazarlarımız ile Konyalı okuyucularımızı buluşturduğumuz bu programımız'' dedi.

Hatırlatmak istiyoruz...

Başkan Köseoğlu, beş yıldan bu yana düzenlenen programda sürekli katılan yazarların da olduğunu, yeni katılan yazarların da olduğunu ifade ederek, katılan tüm yazarlara teşekkür etti. Köseoğlu, ''Kütüphaneler Haftası''nda bir yandan çocuklarımızı, gençlerimizi, boş vakit geçirenleri kütüphanelere davet ederken, diğer yandan da bu kütüphaneleri bilgi birikimleri ile dolduran yazar arkadaşlarımızın unutulmaması gerekiyor. Bu güzel programı burada birlikte yapmaktan da ayrıca mutluluk duyuyoruz'' ifadelerini kullandı.


10 yıl önce