|

Kütüphaneler Haftası kutlanıyor

Bu yıl 50''incisi kutlanacak Kütüphaneler Haftası, 1 Nisan 2014 Salı günü Saat 11.00''da İl Halk Kütüphanesinde kutlanacak. Kutlamalar hafta boyu çeşitli etkinliklerle devam edecek.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 1/04/2014 Salı
Güncelleme: 14:17 - 1/04/2014 Salı
Yeni Şafak
Kütüphaneler Haftası kutlanıyor
Kütüphaneler Haftası kutlanıyor

Salı günü saat 11.00''da il protokolünün katılımıyla başlayacak etkinliklerde çeşitli oyun gösterimleri, kütüphaneye yeni alınan kitapların sergisi, çizgi film gösterimi yapılacak.

İkinci gün olan Çarşamba günü, saat 12.30''da tüm Türkiye''yle birlikte ''81 İlde Kitap Okuyoruz'' etkinliği yapılacak. Kitap okuma etkinliği Demokrasi Parkında halkın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Aynı gün saat 13.00''de ise öğrencilere önemli katkı sağlayacak ''Keşkelere Takılmayın'' adlı konferans verilecek. Konferansı, İl Eğitim Denetmeni, Yazar Mustafa Şahin sunacak.

Etkinliğin üçüncü günü olan 3 Nisan Perşembe günü ise İl Eğitim Denetmeni, Yazar Mustafa Şahin ''Keşkelere Takılmayın'' adlı konferansını Samsat''ta sunacak.

İl Halk Kütüphanesi Müdiresi Filiz Karabulut, etkinliklerin hafta boyunca öğrencilere yönelik süreceğini, bu etkinliklerle kitap ve okumayı sevdirmeyi amaçladıklarını söyledi.


10 yıl önce