|

''Ölüm Öpücüğü'' adlı oyun sahnecek

Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), ''Ölüm Öpücüğü'' adlı oyunu sahneleyecek. Simon Williams'ın yazdığı, Şükran Yücel'in Türkçeye çevirdiği, yönetmenliğini Tayfun Eraslan'ın yaptığı ''Ölüm Öpücüğü'' adlı oyunda, Erşan Utku Ölmez, Mert Hürol, Fatma Kum, Ahmet Uzuner ve Burak Fındıkçı rol alıyor.

Aa
00:00 - 17/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 12:31 - 17/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
''Ölüm Öpücüğü'' adlı oyun sahnecek
''Ölüm Öpücüğü'' adlı oyun sahnecek

Oyunun dekoru Murat Gülmez, kostümleri Ceren Karahan, ışık tasarımı ise Nihat Bahar'a ait.

Yeni tekniklerle bezenmiş bir Hitchcock filminin ürpertisini yaşattığı belirtilen oyunu izleyenlerin, kendilerini içinden çıkılmaz bir bilmeceyi çözerken bulacakları vurgulanıyor.

Oyun, bugün ve yarın saat 20.00'de, 19 Nisan Cumartesi ise saat 15.00 ve 20.00'de, Atapark Haluk Ongan Sahnesinde tiyatroseverlerle buluşacak.

Erzurum Devlet Tiyatrosu ise "Yaşlı Kuklacı" adlı oyunu çocukların beğenisine sunacak.

Ahmet Somers'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Levent Aras'ın yaptığı "Yaşlı Kuklacı" adlı oyunda Arif Atalay, Taner Köse, Melike Durak, Emre Yılmaz, Cihat Faruk Sevindik, Kübra Tığtepe, Sinan Kaya rol alıyor.

Oyunun dekoru Melih Karakurt, kostümleri İnci Kangal, ışık tasarımı Murat Yayla, koreografi Melike Durak, müzik düzenlemesi Selçuk Yılmaz, kukla tasarımı ise İnci Kangal ve Melih Karakurt'a ait.

Oyunda, bir kukla tiyatrosundaki birbirinden tatlı ip kuklaların, oynatıcıları olmadan bulundukları çantanın içinde canlanıp oyunu kendi başlarına oynamaya çalışmaları üzerine ortaya çıkan komik ve büyüleyici serüven konu ediliyor.

Oyun, 23 Nisan Çarşamba saat 10.30'da Atapark Haluk Ongan Sahnesinde tiyatroseverlerle buluşacak.

10 yıl önce