|

Saçında festivali olur

Antalya Kemer''de, yurt dışından ve Türkiye''nin çeşitli illerinden yaklaşık 250 kuaförün yarıştığı Avrasya Saç ve Güzellik Festivali düzenlendi.

İha
00:00 - 3/05/2013 Cuma
Güncelleme: 16:04 - 3/05/2013 Cuma
Yeni Şafak
Saçında festivali olur
Saçında festivali olur

Dünyaca ünlü tek doktoralı kuaför Harun Cici ve ekibi Ahmet Kemal Özerbaş, Nusret Harnupoğlu, Orhan Bölük, Muzaffer Kaya, İzzet Ezici, Sibel Yıldız Bulut, Ramazan Türkmen ve Erhan Kara muhteşem bir Türk gecesi düzenleyerek, tiyatral şovla konukları büyüledi. Ayrıca gelin saçı, salon topuzu, fantezi ve erkek saç stili dalında konuklara unutulmaz bir şov sergileyen yarışmacılar, ter dökerek juriden en yüksek puanı almak için bir birleriyle yarıştılar.

Harun Cici''nin başkanlığında toplanan juri üyeleri ise, Ahmet Kemal Özerbaş, Orhan Bölük, Ercan Sezgin, Nusret Harnupoğlu, Gülçin Balcı, M. Ali Ceylan, Gül Çiftçi, Savaş Aydoğan, Mustafa Özyer, Serkan Aranci, İsmail Terzi, Savaş Aydoğan Mario Zekerriya Yıldız, Levent Şenyüz, Mert Çağlar Güdekli'den oluştu.

Programın sonunda düzenlenen gala gecesinde, Harun Cici ve ekibinin hazırladığı sürpriz saç stilleri izleyenlerden büyük beğeni ve alkış topladı. Ayrıca geceye çeşitli illerden gelen kuaför odalarının başkanları da katılarak, festivali izleyenler arasında yer aldı.

Avrasya Saç Festivali'nin önümüzdeki aylarda farklı illerde tekrar devam edeceğini belirten ünlü kuaför Cici, ''Artık bu festivalle tüm dünyayı dolaşacağız'' dedi.

Gece, müzik ve folklor gösterileri ile sona erdi.


11 yıl önce
default-profile-img