|

Tarık Tufan Beyazıt Fuarında

Yazar ve senarist Tarık Tufan, 18 Temmuz Cuma akşamı saat 18.00'den itibaren Beyazıt Devlet Kütüphanesi'nde Ramazan'a özel bir konuşma yapacak.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 17/07/2014 Perşembe
Güncelleme: 11:58 - 17/07/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Tarık Tufan Beyazıt Fuarında
Tarık Tufan Beyazıt Fuarında

Ramazan'ın yirmi birinci günü Beyazıt Devlet Kütüphanesi'nde yapılacak programın sohbet konuğu, yazar ve senarist Tarık Tufan olacak. 18 Temmuz Cuma akşamı saat 18.00''de başlayacak programda Ramazan'a özel bir sohbet gerçekleştirecek olan Tarık Tufan, konuşmasının ardından dinleyicilerin sorularını cevaplayacak.

YAZAR, SENARİST, TELEVİZYONCU

1973 yılında İstanbul'da doğdu. Kabataş Erkek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü''nü bitirdi. Yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Ortadoğu ve İslam Ülkeleri Enstitüsü Sosyoloji Bölümü''nde tamamladı. Yazıları çeşitli gazete ve dergilerde yayımlanırken bazı televizyon kanallarında edebiyat üzerine sohbet türünde programlar sunmaktadır. Şu sıralar Gökdemir İhsan ve Selahattin Yusuf ile birlikte hazırladığı Kanal 24''teki ''Kafa Dengi'' programıyla her hafta televizyon izleyicileriyle buluşan Tarık Tufan, yayımlanmış beş adet kitabının yanı sıra Uzak İhtimal ve Yozgat Blues filmlerinin senaristlerindendir. Yayımlanan eserleri: Bir Adam Girdi Şehre Koşarak, Hayal Meyal, Kraliçenin Pireleri, Ve Sen Kuş Olur Gidersin, Kekeme Çocuklar Korosu.


10 yıl önce