|

"Yaz Sanat Atölyeleri" çocuklar için başlıyor

İstanbul Modern, 7-12 yaş grubundaki çocukları için "Yaz Sanat Atölyeleri" düzenleyecek. Hergün 7-12 yaş grubundaki çocuklar için farklı etkinliklerin düzenleneceği atölyeler, 30 Haziran-29 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Aa
00:00 - 16/06/2014 Pazartesi
Güncelleme: 14:28 - 16/06/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
"Yaz Sanat Atölyeleri" çocuklar için başlıyor
"Yaz Sanat Atölyeleri" çocuklar için başlıyor

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, çocukların resim, heykel, yerleştirme, tasarım, mimari gibi disiplinleri içeren uygulamalar yapabilecekleri atölyeler, 30 Haziran-29 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Hergün farklı bir etkinliğin düzenleneceği atölyelerde yaz tatilinde çocuklar için sabah ve öğleden sonraları 2 program seçeneği sunulacak.

Hafta içi her gün 09.30-12.30 saatlerinde gerçekleştirilecek sabah atölyelerinde, pazartesi günleri "Kuş Evi", salı günleri "Karton Kuklalar", çarşamba günleri "Dünyanın Yedi Harikasından Biri", perşembe günleri "Kesme Şeker Atölyesi" ve cuma günleri "Takı Tasarımı" başlıklı programlar düzenlenecek.

Çocuklar bu atölye çalışmalarında kuşlar için evler hazırlayacak, dünyanın önemli mimari ve sanat yapıtlarından yola çıkarak çamurdan yerleştirmeler, kesme şekerlerden renkli heykeller yapacak.

Hafta içi her gün 13.30-15.00 saatlerindeki atölyelerde ise pazartesi günleri "Kostüm Tasarımı", salı günleri "Renkli Motifler", çarşamba günleri "Müzik Kutusu", perşembe günleri "Doğal Yaşamın Renkleri", cuma günleri "Köpük Kent" başlıklı programlar gerçekleştirilecek.

10 yıl önce