|

Bu kadro yenilmez

Marvel stüdyolarının aynı adlı çizgi romanından uyarlanan "The Avengers- Yenilmezler" bol süper kahramanlı bir film. Süper kahramanları seviyorsanız 20012'de vizyona girecek "The Avengers"da hepsini bir arada bulabilirsiniz.

00:00 - 23/10/2011 Pazar
Güncelleme: 23:43 - 21/10/2011 Cuma
Yeni Şafak
Bu kadro yenilmez
Bu kadro yenilmez

Hollywood'un süper kahraman filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Eğer çizgi romanlardan, efekt ve süper kahramanlardan hoşlanıyorsanız, siz de muhtemelen 2012'de vizyona girecek "The Avengers- Yenilmezler"i merakla bekleyenlerden birisiniz. Filmde metrekare başına düşen süper kahraman sayısı oldukça yüksek. Efekt ve aksiyon sahneleri ile de çok konuşulacak gibi görünüyor.

SÜPER KAHRAMANLAR BİR ARADA

Hayranlarının uzun süredir merakla beklediği Joss Whedon filmi "The Avengers- Yenilmezler" Mayıs 2012'de vizyona girecek. Marvel Comics'in ilk kez 1963 yılında yayınlanıp o günden bu yana her daim popülerliğini koruyarak bir çizgi roman klasiği hâline gelmiş olan aynı adlı çizgi romandan uyarlanan The Avengers, aksiyon türünde bir yapım. Filmde beklenmedik bir düşman dünyanın güvenliğini tehdit edince, süper kahramanlar yerküreyi felaketin eşiğinden döndürmek için güçlerini birleştiriyor; Dünyanın güvenliğini ve geleceğini tehdit eden beklenmedik bir düşman ortaya çıkınca, S.H.I.E.L.D olarak bilinen uluslararası istihbarat ve güvenlik örgütünün başındaki Nick Fury, dünyayı felaketin eşiğinden döndürmek için bir ekibe ihtiyaç duyar. Böylece, ekibi kurmak için yerküreye yayılan zorlu bir macera başlar. Klasikleşmiş Marvel Süper Kahramanları Iron Man, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Black Widow'un yer aldığı film süper kahraman ve efekt sevenler için tam bir şenlik.

FRAGMANLARI İZLENME REKORU KIRDI

Yenilmezler, aksiyon ve nefes kesici özel efektlerle dolu heyecanlı ve çok konuşulacak bir film olacak gibi gözüküyor çünkü şimdiden fragmanları izlenme rekorları kırdı. Filmin kadrosu ise bir daha bir araya gelmeyecek cinsten. Başrollerini Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner ve Samuel L. Jackson paylaşıyor. Daha çok yazarlık ve dizi yönetmenliği yapmış olan Joss Whedon, fragmanlardaki aksiyon sahneleri ve karakterler arasındaki diyaloglara bakarak iyi iş çıkarmış gibi görünüyor.


YENİLMEZLER

Kadro: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Tom Hiddleston,

Stellan Skarsgård ve

Samuel L. Jackson

Yönetmen: Joss Whedon

Yapımcı: Kevin Feige

Senaryo: Joss Whedon



13 yıl önce