|

Deposite alışkanlıkları değiştirecek

İkitelli'ye yeni bir hava katan Deposite Outlet Merkezi, alışveriş ezberinizi bozacak. Mağaza ve ofis kavramını bir araya getiren Deposite, önemli markaları buluşturan, yüzme havuzu, fitness merkezi, jakuzi ve saunasıyla yaşam merkezi olma iddiasını da taşıyor.

00:00 - 17/02/2008 Pazar
Güncelleme: 22:30 - 16/02/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Deposite alışkanlıkları değiştirecek
Deposite alışkanlıkları değiştirecek

İstanbul Deposite Outlet Merkezi, farklılıklarıyla bir ilke imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde tüketiciyle buluşan İkitelli'deki modern alışveriş kompleksi, bir yandan Outlet mağazacılığı ile iş merkezi kavramını buluştururken, diğer yandan alışverişle yaşamı aynı çatı altında bir araya getiriyor. Perakende dünyasının önemli markalarını da çatısı altında toplayan Deposite Outlet Merkezi, 365 gün ucuzluk vadediyor. Deposite modern binası, merkezi konumu ve rahat ulaşım avantajı ile Avrupa ve Amerika'da örnekleri bulunan, prestijli alışveriş merkezlerinin Türkiye'deki öncüsü olmayı da hedefliyor.


GELECEĞİNİZİ DEPOSİTE'DE ŞEKİLLENDİRİN

Deposite'yi sadece alışveriş merkezi olarak düşünmeyenler için artık bunaltıcı trafikler sona eriyor. Deposite Outlet Merkezi, alışveriş olanaklarıyla birlikte, ofisleriyle de iş hayatının tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Desosite'deki modern depolama olanakları ise depolama kavramına da yeni bir boyut getiriyor. Deposite Outlet Merkezi'nde istenilen alanda ofis kiralama seçenekleri bulunuyor. Tam donanımlı bir iş merkezi olan Deposite, toplantılarınızı gerçekleştirebileceğiniz eksiksiz konferans salonlarıyla da iş hayatınızın tüm ihtiyaçlarına çözüm getiriyor. Park sorunu olmayan alışveriş merkezlerinden olan Deposite Outlet Merkezi, sadece modanın öncüsü olan markalarıyla değil, yeme içmenin tadına varılacak farklı ve özel konseptli kafe ve restaurantlarıyla da dikkat çekiyor. Tarihi Mısır Çarşısı'nın bir temsili olan nostaljik açık pazarı “Arasta” ise misafirlere keyifli ve huzurlu zaman geçirtmeyi amaçlıyor. Deposite İkitelli'de bulunduğu konum itibariyle bölgenin çehresini de değiştiriyor. Alışveriş merkezinin ücretsiz müşteri servisi de bulunuyor.


SPOR BİR YAŞAM VE EĞLENCE BİÇİMİDİR

Deposite, sporu bir yaşam biçimi ve eğlence haline dönüştüren özel bir dünya da sunuyor. Spor yaparken artık tek başınıza olmayacaksınız. Ailelerin keyifle spor yapabileceği Deposite Life Club benzersiz olanaklara sahip. Deposite'nin sosyal tesisi Life Gym ise yarı olimpik yüzme havuzu, fitness merkezi, grup egzersiz salonunun yanı sıra; jakuzisi, saunası, Türk ve Fin hamamı, masaj salonlarıyla tam donanımlı bir sağlık, spor ve spa merkezi. Profesyonel antrenörler eşliğinde spor yaparak formda kalmak ve günlük yaşamın yorgunluğunu atmak isteyen herkes, üye olarak Deposite Life Club'dan faydalanabilecek.



16 yıl önce