|

Görev şimdi daha tehlikeli

Görevimiz Tehlike serisinin son filmi olan Ghost Protocol (Hayalet Protokolü) serinin en pahalı ve iddialı filmi. Dövüş sahnelerinin öne çıkacağı öngörülen filmde, Ethan Hunt karakterinin öleceği yönünde de söylentiler var.

00:00 - 23/10/2011 Pazar
Güncelleme: 23:42 - 21/10/2011 Cuma
Yeni Şafak
Görev şimdi daha tehlikeli
Görev şimdi daha tehlikeli

Mission: İmpossible serisinin en iddialı ve en pahalı filmi olan Ghost Protocol yıl sonunda vizyona girecek. İki Oscar ödüllü Brad Bird'ün yönetip Tom Cruise ve J.J. Abrams'ın yapımcılığını üstlendiği filmin konusu şöyle: IMF, Kremlin'e terörist bombalı saldırı düzenlemekle suçlanınca Başkan, Hayalet Protokolü'nü devreye sokar. Ethan Hunt ve teşkilatı IMF artık tanınmıyordur. Herhangi bir kaynağı veya desteği kalmayan Hunt, teşkilatının adını temize çıkarmak ve başka bir saldırıyı önlemek için bir yol bulmak zorundadır. Hunt'ın bu göreve, şahsi amaçlarını tam bilmediği eski IMF arkadaşlarından oluşan bir takımla atılmaya mecbur olması işleri daha da karmaşık bir hâle sokar.

TOM CRUİSE AYRILIYOR MU?

Filmin yönetmeni olan Brad Bird, daha önce Disney - Pixar'ın ekibinden ve the İncredibles, Ratatouille gibi filmleri yönetmiş. Serinin 4. Filmi olan Ghost Protocol, daha farklı türlerle ün kazanmış bir çok önemli oyuncuyu kadrosunda barındırıyor. Tom Cruise, ajan Ethan Hunt olarak yine başroldeyken ona Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor ve Léa Seydoux'dan oluşan uluslararası bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.Dövüş sahnelerinin ağırlıkta olacağı filmde, önceki filmlerin tersine Simon Pegg de aksiyonun içine giriyor. The Usual Suspects'in senaristi Christopher Mcquarrie'nin de senarist ekibe katılması beklentiyi arttıran unsurlar arasında. Film hakkında dolaşan söylentiler, Ethan Hunt karakterinin öleceği ve Tom Cruise için filmin seri sonu olacağı yönünde.


Görevimiz Tehlike 4

Oyuncu Kadrosu: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor, Léa Seydoux

Yapımcılar: Tom Cruise

J.J. Abrams Bryan Burk

Senaryo: Josh Appelbaum & André Nemec

Yönetmen: Brad Bird



12 yıl önce