|

Motosiklet sektöründe standartları yükseltiyor

Sektörde attığı adımlarla bir çok yeniliğin öncüsü olan Kanuni, 1987 yılından bu yana motosiklet sektöründe çıtayı yükseltiyor.

00:00 - 27/05/2012 Pazar
Güncelleme: 21:42 - 26/05/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Motosiklet sektöründe standartları yükseltiyor
Motosiklet sektöründe standartları yükseltiyor

Tecrübesini her an sektörün gelişmesi için harcayan Kanuni yapmış olduğu yatırımlar ile standartların yükseltmesinde önemli katkılar sağlıyor. Gerek sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ile motosiklet kullanıcılarını bilinçlendiren gerekse alt yapı yatırımları ile sektörün vizyonunu değiştireren Kanuni öncü bir misyon üstlendi.

42 DEĞİŞİK MODELİ BULUNUYOR

Bugün 75 milyonluk bir ülkede yüz binlerce hatta milyonlarca motosiklet kullanıcısının hedefini ve vizyonunu taşıyabilecek şekilde planlanan Kanuni Motosiklet üssü, sektör temsilcilerine örnek teşkil etti. Aynı zamanda bu tesis 50.000 metrekare arazi üzerine kurulmuş olan sektörünün en büyük Türk motosiklet fabrikası olma özelliği taşıyor. Bugün 42 değişik modeli ve binlerce kullanıcı ile sektörün önemli markalarından olan Kanuni hedeflerine her geçen gün yenilerini ekleyip sektöre ve ülkeye yatırım yapmaya devam ediyor.

TÜM İŞLEMLER İNTERNETTEN YAPILIYOR

Fabrika bünyesinde bir çok teknolojiyi ve yeniliği bünyesinde barındıran fabrikada; eğitim pisti, sürüş test alanı, depolama, montaj, dökümhaneler, dişli üretim ünitesi ve çok detaylı incelemelerin yapılabileceği birde test laboratuvarı yer alıyor. Bayiler ve servis ile iletişimi daha hızlı ve verimli sağlamak amacıyla web üzerinden tüm işlemler online yapılarak sektöre farklı bir standart getirildi. Yapılan bu yatırım hem bayiler, hem de servis istasyonları tarafından hızlı bir şekilde benimsenip kullanılmaya başlandı.

12 yıl önce