|

Peugeot Sport Türkiye, 19 Mayıs resmi geçit törenine katıldı

Merve Sena Kılıç
00:00 - 23/05/2010 Pazar
Güncelleme: 23:08 - 22/05/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Peugeot Sport Türkiye, 19 Mayıs resmi geçit töreni
Peugeot Sport Türkiye, 19 Mayıs resmi geçit töreni

Peugeot Sport Türkiye Ekibi Devlet Bakanı Faruk Özak'ın davetiyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen resmi geçit törenine katıldı. İlk defa bir ralli otomobili resmi geçit töreninde sporcular arasında yer aldı. Milli Sporcular Burcu Çetinkaya ve Çiçek Güney'in pilotajında Peugeot 207 Super 2000 ile törene katılan ekibe ilgi büyüktü. Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde organize edilen alanda ise Devlet Bakanı Faruk Özak, Burcu Çetinkaya'nın pilotajında Peugeot 207 Super 2000 ile tur attı. Aracın hızlanmasını ve dönüşlerdeki dengesine övgülerini sunan Özak, trafikte arka emniyet kemeri takılmasının önemi ile ilgili mesajlar verdi.


Lider Fiat Türkiye yollarında!

2009 yılının lider markası Fiat, “Herkese bir Fiat” kampanyası kapsamında Edirne'den Erzurum'a, Trabzon'dan Mardin'e kadar 32 farklı il/ilçeyi kapsayan ve yaklaşık 1.5 ay kadar sürecek Türkiye turnesine başladı. Organizasyon dahilinde Fiat model yelpazesindeki farklı otomobilleri test etme fırsatı yakalayacak tüketicileri ise sürprizler bekliyor. Test sürüşüne katılanlar arasında yapılacak çekilişle 1 kişiye Fiat Bravo, 5 kişiye Beko LCD TV ve 50 kişiye ise Sony fotoğraf makinesi hediye edilecek.


Kia'dan 5 yıl garanti fırsatı

Kia, Mayıs 2010'dan itibaren tüm binek grubu araçlarında 5 yıl / 150 bin km garanti uygulamasına başladı. Kia'nın yeni garanti uygulaması, Türkiye'de sadece mekanikte değil boya ve paslanmazlıkta da verilen ilk ve tek araç garanti uygulaması. Ticari araçlar hariç binek SUV ve MPV de dahil olmak üzere tüm binek grubunda uygulanacak. 5 yıl ya da 150.000 km'lik Kia Araç Garantisi, üretimden kaynaklanabilecek her türlü arızaların giderilmesini kapsayacağı gibi bununla ilgili tüm yol yardım hizmetlerini de içeriyor.


Lancia, 2010 Venedik Film Festivali'nin ana sponsoru oldu

Stil sahibi marka ve tasarım anlayışıyla dikkat çeken Lancia, 1-11 Eylül tarihleri arasında 67.si düzenlenecek Venedik Film Festivali'nin ana sponsorluğunu üstlendi. Festivale 5. defa sponsor olan Lancia, mat siyah gövde rengi ve parlak siyah tavan rengiyle dikkat çeken filosu ile sinema yıldızlarının kırmızı halıya transferlerini sağlayacak olan İtalyan lüks otomobil üreticisi, Venedik'te kuracağı Lancia Cafe'yle de ünlüler için önemli bir buluşma noktasını hayata geçirmiş olacak.


Chevrolet Captiva'da rekor satış

Captiva 4x4, 2010 yılının Nisan ayında gerçekleştirdiği 587 adetlik satışı ile SUV segmentinde aylık satış adetinde kendi rekorunu kırdı. Captiva 4x4 bu satış adedi ile kendi segmentinde Nisan ayında %45,15 pay alarak segment payı olarak da bir rekora imza attı. Bu sınıfta Nisan ayında satılan her 2 araçtan 1'i Captiva oldu. Kapsamlı güvenlik ve 4x4 sürüş özellikleri ile dikkat çeken Captiva, 150 beygir gücünde 2.0 litre Turbo dizel motor standart otomatik vites ile satışa sunuluyor. Captiva'nın Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olan kampanyada tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı ise 69.470 TL'den başlıyor.


14 yıl önce