|

Şemsiye bir tarz işidir

Türkiye'nin şemsiye konusundaki marka ismi Celal Birsen, şemsiye tercihlerinizi değiştiriyor. Artık cep telefonu büyüklüğünde, bambu saplı, burcunuzu yansıtan ve çantalı şemsiyeler moda

00:00 - 2/03/2008 Pazar
Güncelleme: 23:46 - 1/03/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Şemsiye bir tarz işidir
Şemsiye bir tarz işidir

Moda ve aksesuara yön veren markalardan biri olan Celal Birsen şemsiye anlayışınızı değiştirecek. Ünlü koleksiyonlarda kullanılan malzemelere uygun olarak tasarlanan şemsiyeler, artık şıklığınızı tamamlayacak. Bambu saplı, çantalı, leopar desenli birçok alternatif sunan Celal Birsen, çantalarında taşıyabilecekleri ürünleri tercih eden bayanlar için cep telefonu boyutunda şemsiye üreterek bu alanda liderliğini ilan etti.

1985 yılından kurulan Celal Birsen, çeyrek asra yaklaşan üretim sürecinde her geçen gün kendini yeniliyor. Kurulduğu günden bu yana değişen müşteri memnuniyetine önem veren Celal Birsen'in koleksiyonlarının oluşmasında moda ve teknolojinin büyük bir yeri var.


YAĞMUR YOKSA GÜNEŞ VAR

Yağmursuz geçmesine rağmen 2007 yılında bir önceki seneye oranla yüzde 23.7 büyüme gösteren Celal Birsen, yağmur şemsiyelerinin yanında güneş ve promosyon ürünlerine de önem veriyor. Bu alandaki şemsiyeler şirketin satışlarının yüzde 88'ini oluşturuyor. Üretim aşamalarını ISO 9001-2000 Kalite Belgesi standartları içinde gerçekleştiren firmanın, www.celalbirsen.com adresinden online alışveriş yapmak da mümkün. 463 noktada müşterilere hizmet veren, 45 ülkeye satış yapan Celal Birsen, ilk corner mağazasını ise Cevahir Alışveriş Merkezi'nde açtı. Celal Birsen, önümüzdeki dönemde Capitol, Capacity, AnkaMall ve İçerenköy Carrefour'da corner mağazalarını açmayı planlıyor.


GENÇLER DE UNUTULMADI

Celal Birsen şemsiye kullanmayı tercih etmeyen gençler için, “Celal Birsen Young” koleksiyonunu piyasaya sürdü. Bu koleksiyonda 15-16 yaş grubuna özel, ufak boyutlu şemsiyeler yapıldı. Ayrıca “Celal Birsen Premium” ile lüks şemsiyeler de üretiliyor. Bambu saplı, özel tasarımlı şık şemsiyeler, D-68 olarak adlandırılan teknolojik bir kumaştan üretiliyor ve mükemmel bir dokunuşa sahipler. Dupont kaplama şemsiyeler ise leke tutmuyor ve su üzerinden akıp gidiyor. 2008-2009 kış sezonu hazırlıklarına başlayan Celal Birsen, burçlu şemsiyeler üretmeye hazırlanıyor. Astrolojiye meraklı kadınlar, kendi burçlarının görsellerini taşıyan şemsiyelere sahip olabilecek. Ayrıca farklı leopar desenli şemsiyeler de üretilecek.


ŞEMSİYE SEÇERKEN DİKKAT

  • Şemsiye kullanan kişilerin en büyük şikâyeti, şemsiyelerin rüzgâra karşı dayanıksız olmasıdır. Bu yüzden şemsiyenizi seçerken rüzgara dayanıklı olmasına dikkat edin.
  • Şemsiye artık sadece yağmurdan korunma aracı değil bir aksesuar olduğu için her yaşa ve tarza hitap etmeli… Bu yüzden renk ve stil alternatiflerinin fazla olması önemlidir.
  • Bazı kişiler şemsiyeyi baston gibi kullanmayı bazıları ise çantasında taşımayı sever. Tercihinizi kullanma kolaylığına göre yapın.
  • Kullanılan ürünün kaliteli olması, leke tutmaması suyun üzerinden akıp gitmesi çok önemli. Bu yüzden kumaşından, iskeletine kadar kalitesine dikkat edin.



  • 16 yıl önce