|

Trafik kurallarına uyanlar ödüllendiriliyor!

İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi, İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile, 11 - 30 Mayıs tarihleri arasında son dönemlerin en ilginç sosyal sorumluluk kampanyasına imza atıyor...

Merve Sena Kılıç
00:00 - 23/05/2010 dimanche
Güncelleme: 23:07 - 22/05/2010 samedi
Yeni Şafak
Trafik kurallarına  uyanlar ödüllendiriliyor!
Trafik kurallarına uyanlar ödüllendiriliyor!

Cevahir AVM, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Bisikletliler Derneği, pilot bölge olarak seçilen Şişli'de bir trafik oyunu oynayacak.

Adı oyun ama aslında sonuçları son derece eğitici ve düşündürücü. “Trafik bir takım oyunudur. Ancak her bir oyuncu görevini yaparsa bir sonuca ulaşılabilir.” Sloganıyla yola düşen görevliler trafikte kurallara uyan, diğer sürücülere ve yayalara saygılı davranan sürücü avına çıkacaklar.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün desteği ile ödül kazanmaya hak kazanan sürücüleri bir polis memuru durduracak ve neden durdurulduğu anlatıldıktan sonra İstanbul Cevahir AVM'nin desteği ile hediyeler verilecek. Projenin iletişim sponsoru Alem Fm'in desteği ile başarılı ve ödüle layık görülen sürücüler her gün radyodan anons edilecekler. Trafikte farkındalık yaratılarak sürücülerde bir takım oyuncusu bilinci oluşturacak proje, son yılların en ilginç sosyal kampanyalarından biri olarak göze çarpıyor.




il y a 14 ans