|

Vitrin

00:00 - 23/05/2010 الأحد
Güncelleme: 23:23 - 22/05/2010 السبت
Yeni Şafak
Vitrin
Vitrin
Kıpkırmızı bir yaza merhaba!..

Matraş, yaz aylarını sıcacık bir renkle, kırmızı ile taçlandırmaya hazırlanıyor. Renklerin en iddialı ve en gözalıcılarından biri olan kırmızı, Matraş'ın yorumladığı çantalarda yaza farklı bir cazibe kazandırıyor. Üç ayrı modelde hazırlanan bu çantalarda şıklık kadar işlevsellik de önem taşıyor. İsteyen gri, siyah, lacivert hatta yeşil gibi tanımlaması “resmi” veya “soğuk” olan renklerden oluşan kıyafetlerine bu çantalarla bambaşka bir hava katıyor. İsteyenin de jean pantolon ve pamuklu gömleğinden oluşan casual kıyafetine eşlik ediyor. Fiyatları 183, 220 ve 255 TL olarak belirlenen ve yüzde yüz derinin yanı sıra her zamanki Matraş kalitesiyle üretilen bu çantalarla Matraş 2010 yaz aylarını tahmin edilenden de cazip kılmaya hazırlanıyor.


Erkekler de şıklığını konuşturacak

Kalitesiyle, cıvıl cıvıl renkleri, desenleri ve baskılarıyla erkeklerin ilk tercihi olan dünya markası Vilebrequin mayoları, babalar ve oğullarının vazgeçilmezi olacak. Özel baskı teknikleri ve özel kumaşlar kullanılarak tasarlanan, rahatlığı ve dayanıklılığı ile öne çıkan Vilebrequin mayolarını tüm yaz erkekler üzerinden çıkaramayacak ve canlı renkleri ile plajların gözdesi olacaklar. Pamuk hissi veren özel bir naylon kumaştan tasarlanan Vilebrequin mayoları, çabuk kuruma özelliğiyle ve renklerinin, desenlerinin uzun yıllar solmamasıyla dikkat çekiyor


Aşkın en özel anları

Aşkın en değerli sembolü pırlantanın büyülü ışıltısı, modern Assos çizgisi ile buluştu. Evlilik teklifini taçlandıran göz alıcı tek taşlar, birbirini tamamlayan çok özel alyanslar, hayalleri süsleyen gelin takıları ve hayatın en unutulmaz anlarından ilham alan özel tasarım pırlantalar Assos Wedding koleksiyonunda bir araya geldi. Assos Wedding'in sonsuz ışıltısı mutluluk masalınıza atılan ilk adımdan, hayatın en unutulmaz ve özel anlarına dek yanınızda olacak.


Galvanni'den özel modeller

Moda anlayışını belli bir döneme bağlı kalmadan, kendi tarzını yaratarak yansıtan Galvanni'nin 2010 İlkbahar-Yaz sezonu koleksiyonlarından “Simply The Best” özel seçenekler taşıyor. Koleksiyonlarının özelliklerine göre ürünlere özel etiket tasarlayarak, her koleksiyona farklı bir kimlik kazandıran Galvanni'nin, Simply The Best koleksiyonu da on beş farklı renk alternatifiyle göz kamaştırıyor. Tişörtlerde kullanılan garni desenleri, günün her anında, klasik ve spor kıyafetlerle rahatlıkla kullanılabilecek tarzda.




Fırsatlarla dolu gençlik festivali

SevenHıll'den 17-31 Mayıs tarihleri arasında, GençTurkcelllilere herhangi 3 ürün alana 4. ürün anında hediye kampanyası. 2010 yaz Koleksiyonuyla birbirinden farklı tasarımlarla ihtiyacınızı karşılayan marka çekici ve uygun kampanyası ile de tüm mağazalarında sizleri bekliyor…


٪d سنوات قبل