|

Yamaha'nın yeni gözdesi: Cygnus L

Yamaha Motor Türkiye'nin yeni scooter modeli olan 'Cygnus L', dört farklı renk seçeneği ve uygun ödeme koşulları ile motosiklet pazarına yeni bir soluk getiriyor.

00:00 - 27/05/2012 Pazar
Güncelleme: 21:47 - 26/05/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Yamaha'nın yeni gözdesi: Cygnus L
Yamaha'nın yeni gözdesi: Cygnus L

Yamaha Motor Türkiye, göz alıcı, özgür ve aktif konseptli scooterı ile dikkat çekiyor. Özellikle bu üç konsept altında Cygnus L aero dinamik sportif tasarımı, özellikle yan siperden arka kuyruğa kadar uzanan çizgisi ve modern far tasarımı ile de rakiplerine gözdağı veriyor. Bayanların da rahatlıkla kullanabileceği, herkesin ihtiyaçlarını karşılayan kompakt gövde boyutları şehir içi kullanımda kolaylık sağlıyor. Kolay manevra kabiliyeti ise ayrı bir avantajı... Yamaha Motor Türkiye, ruhunda orijinallik taşıyan, havalı, aktif, genç ve motosikleti günlük yaşamında tercih eden müşterileri hedefliyor. Cygnus L'in hafif, kompakt gövde yapısı ve otomatik motoru sayesinde kullanımı oldukça kolay. Yeni başlayanlar ve bayanlar da dahil olmak üzere herkes için uygun. 730 mm alçak sele yüksekliği kolay inip-binmeyi sağlıyor. Ayrıca otomatik motoru, kompakt gövdesi, 1.9 metrelik minimum dönüş yarıçapı ve 100 kg'dan az kuru ağırlığı, şehir içinde hareketli ve çevik bir ayak hakimiyeti (sürüş) sağlıyor. Cygnus L beyaz, kırmızı, açık gümüş ve füme renk seçenekleri ile satışa sunuluyor.

MOTOSİKLET REKLAM FİLMİ BİR İLK

Yamaha Motor Türkiye Cygnus L ile "gerçek hayata dokun" konseptinden yola çıkarak bir ilke imza attı. Türkiye'de ilk defa motosiklet reklam filmi çeken Yamaha, günümüzde gençler arasında yaygın olan sanal sosyalleşmenin aksine gençleri bu sanal dünyadan çıkarıp onlara gerçek bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Bu kampanya çerçevesinde Şubat 2012'de Yamaha Motor Türkiye Facebook sayfasını oluşturdu ve sayfasında bir fotoğraf yarışması düzenledi. Fotoğraf yarışmasına 2.700'den fazla fotoğraf yüklendi. Özel jüri tarafından seçilen 1.ye Yamaha Cygnus X, 2.ye fotoğraf makinesi, 3. 4. ve 5.ye IPad hediye edildi.

Yarışmanın ardından nisan ayı ile birlikte tüm Türkiye'de Cygnus L test sürüşü kampanyası yürütülmeye başlandı. Hedef ise binlerce test sürüşü yaptırmak. Buna ilaveten, test sürüşüne gelen kullanıcıları sürpriz bir hediye bekliyor. Cygnus L satış kampanyası Bonus'a özel 12 taksit fırsatı ile Haziran sonuna kadar devam ediyor.



12 yıl önce