|

Yıldızlarla oynayacaktı şimdi yıldızları seyrediyor

Triade Büyük Şeytan Üçgeni filminde rol almaya hazırlanan ancak geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine giren Tuğba Özay, filmde bir mafya liderinin yardımcısını canlandıracaktı. Özay'ın canlandıracağı rolün yaşadığı olaylarla benzerliği dikkat çekiyor.

Aysel Yaşa
00:00 - 26/08/2007 dimanche
Güncelleme: 23:49 - 25/08/2007 samedi
Yeni Şafak
Yıldızlarla oynayacaktı şimdi yıldızları seyrediyo
Yıldızlarla oynayacaktı şimdi yıldızları seyrediyo

Yapımcı Mesut Çetin yeni bir aksiyon filmi çekmeye hazırlanıyor. Hollywood'dan birkaç ünlü oyuncunun da rol alacağı filmde, geçtiğimiz günlerde Rulet Operasyon'u kapsamında tutuklanan ve Paşakapısı Kadın Tutukevi'ne gönderilen Tuğba Özay da rol alacaktı. Son dönemlerde siyasi tartışmalarda ve magazin dünyasında adını sıkça duyuran Tuğba Özay, Triad Büyük Şeytan Üçgeni adlı film için el sıkışmıştı. Yapımcı Mesut Çetin'in beş yıllık projesi olan filmde rol almak için Tuğba Özay özel dövüş dersleri de almaya hazırlanıyordu. Filmde Tuğba Özay, Hong Kong'da büyük bir elektronik şirketine sahip bir adamın eşi Farah karakterini canlandıracaktı. Özay ayrıca gizli işler çeviren ve siyasetle yakından ilgilenen mafya babasının güvendiği yardımcılarından biri olarak da boy gösterecekti. Çeteye yardım suçlamasıyla tutuklanan Özay, belli ki filmdeki rolünün hakkını verecekti. Filmde gerçekleşemeyen olay mankenin kendi hayatında başına geldi O şimdi cezaevinde.


HAPSE GİRDİ ROL GİTTİ

Yılbaşına kadar hapishanede kalacağı kesinleşen Özay muhtemelen filmin kadrosunda yer alamayacak. Bu konuda görüştüğümüz Mesut Çetin "Mecburen Tuğba Özay'sız yola devam edeceğiz. Çünkü çok az bir zamanımız kaldı" diyor. Özay'ın yerine yabancı bir oyuncu arayışına çıktıklarını belirten Çetin " Bildiğiniz gibi oyuncunun başına talihsiz olaylar geldi. Ne zaman hapisten çıkacağı belli değil. Onun yerine yabancı bir oyuncu bulalım istiyoruz" diyor.


ABD'nin başını ağrıtacak

Tuğba Özay'ın rol alacağı Triade Büyük Şeytan Üçgeni'nde ülkedeki gizli saklı olaylar ve Amerika'dan, İran'a kadar uzanan bir mafya örgütünün hikayesi anlatılacak. Tamamıyla gerçek bir hikayeyi anlattıklarını belirten yapımcı Mesut Çetin, filmiyle ilgili bir hayli iddialı.

Tuğba Özay hapse girmeseydi Hollywood oyuncularından Mark Dacascos , Don The Dragon Wilson , Eric Roberts'la beraber rol alacaktı. Filmde yer alan Türk oyuncular ise Bulut Aras , Yüksel Arıcı ve Sema Öztürk.

il y a 17 ans