|

Adana Başbakan Erdoğan'ı bekliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongresine katılmak ve tamamlamanan tesislerini toplu açılışını yapmak için Adana'ya gelecek.

Cihan
00:00 - 4/05/2012 Cuma
Güncelleme: 12:42 - 4/05/2012 Cuma
Yeni Şafak
Adana Başbakan Erdoğan'ı bekliyor
Adana Başbakan Erdoğan'ı bekliyor

Akşam saatlerinde Kahramanmaraş'tan Adana'ya gelecek olan Erdoğan, ilk olarak saat 14.00'te Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda yapılacak AK Parti İl Kongresi'ne katılacak.

Adana Valiliği'ni de ziyaret edecek olan Başbakan Erdoğan, toplam tutarı 442 milyon 268 bin lira olan 62 kamu ve 15 özel sektör yatırımını saat 16.30'da Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki toplu açılış töreni ile hizmete açacak.

Başbakan Erdoğan, daha sonra Adana'dan ayrılacak. Başbakan Erdoğan'ın toplu açılış töreni yapacağı Adana Numune ve Eğitim Araştırması'nın tüm eksikleri Büyükşehir Belediyesi'nce giderildi. Aynı saatlerde resmi açılışı yapılacak olan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşan Yüreğir ilçesindeki tüm yollar Büyükşehir Belediyesi ekiplerince asfaltlandı, kaldırımları yeniden düzenlendi. Hastanenin iç yolları da yine asfaltlandı.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Adana ziyareti ile ilgili olarak gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi. Vali Coş, "Başbakanımızın Adana'da daha uzun bir süre kalabilmesi ve kendisine Adana ile ilgili sorunları daha geniş zaman diliminde arz edebilmek için bir çalışma içerisindeyiz. Bu imkanı daha iyi kullanarak başbakanımızın teşriflerini bir fırsata dönüştüreceğiz." dedi.

12 yıl önce