|

"AK Parti için istifa ettik"

AK Parti Tunceli İl Başkanı Veli Suroğlu, "Partimizin güçlenmesi için istifa ettim. Bütün ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri hepsi de istifa etti. Biz partimiz için, partimizin geleceği için istifa ettik. Takdir kamuoyunundur" dedi.

Aa
00:00 - 23/08/2013 Cuma
Güncelleme: 15:36 - 23/08/2013 Cuma
Yeni Şafak
"AK Parti için istifa ettik"
"AK Parti için istifa ettik"

Suroğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati ile il başkanlığı binasında yaptıkları görüşmenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İl ve ilçe yönetimlerinin istifa ettiğini belirten Suroğlu, "Partimiz için, partimizin güçlenmesi için istifa ettim. Bütün ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri hepsi de istifa etti. Biz partimiz için, partimizin geleceği için istifa ettik. Takdir kamuoyunundur. Bundan sonra çalışmalarımız bu yönde olacaktır. İlçe başkanlarımız, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz istifa dilekçelerini il başkanlığında topladı. Biz de onu Genel Merkeze gönderiyoruz" diye konuştu.

"AK Parti içinde mi siyaset yapacaksınız?" sorusu üzerine Suroğlu, "AK Partiliyim" dedi.

Suroğlu, parti üyeliğinden değil, il başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyledi.

"AK Partiliyiz, yolumuza devam ediyoruz"

Veli Suroğlu, "İstifanızı Sayın Başbakan mı istedi, siz mi istifa ettiniz?" sorusuna "Bu partimizin kendi düşünceleridir. Onu kamuoyuna yansıtmaya gerek yoktur. İstifa ettik, partimizin güçlenmesi açısından istifa ettik. AK Partiliyiz, yolumuza devam ediyoruz" diye cevap verdi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati'nin kente geliş amacının sorulması üzerine Suroğlu, "Bizde rutin çalışmalardır. Çalışmaları izlemek ve kollamak için gelmiştir" dedi.


11 yıl önce