|

AK Partili vekil'den AK Partili Başkan'a tepki

Gezi eylemlerinde provakatif tavırlarıyla dikkat çeken Keremcem'in Zeytinburnu Belediyesi organizasyonunda konser verecek olması AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan'ın tepkisine sebep oldu. Turan, "Başbakan'ın Geziye bu kadar net tavır aldığı süreçte AK Partili belediyenin özensiz davranması, Zeytinburnu'nda Keremcem konseri çok üzücü" dedi.

Yunus Göksu /yenisafak.com.tr
00:00 - 8/06/2014 Pazar
Güncelleme: 14:36 - 8/06/2014 Pazar
Yeni Şafak
AK Partili vekil'den AK Partili Başkan'a tepki
AK Partili vekil'den AK Partili Başkan'a tepki

AK Parti İstanbul Milletveikili Bülent Turan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan tepki gösterdi.

Gezi eylemleri boyunca sürekli provakatif tavırlar sergileyen ve kendi de eylemde başı çeken Keremcem'in Zeytinburnu belediyesi organizasyonunda sahne alacak olması sosyal medyada her kesimden tepkiye sepeb olurken AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan da "Başbakan'ın Geziye bu kadar net tavır aldığı süreçte AK Partili belediyenin özensiz davranması, Zeytinburnu'nda Keremcem konseri çok üzücü" diyerek tepki gösterdi.

Turan'ın mesajını Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da kendi twitter hesabından RT ederek paylaştı.

Taksim Gezi Parkı eylemlerine Keremcem'de destek vermiş ve set ile Gezi Parkı arasında gidip geldiğini belirtmişti. Keremcem gezi eylemleri esnasında "sanatçı topluma örnek olmak zorunda değil" açıklamasıyla da tepki toplamıştı.

10 yıl önce