|

Aksu'nun bıyıkları espri konusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, dün akşam katıldığı programda yeni bıyık imajıyla herkesin dikkatini çekti. Aksu'nun pala bıyıklı halini gazeteciler ATV'de yayınlanan 'Adanalı'ya benzetirken Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ise TRT dizisinde Kadir İnanır'ın canlandırdığı 'İpsiz Recep' benzetmesinde bulundu.

Cihan
00:00 - 12/03/2009 Perşembe
Güncelleme: 12:25 - 12/03/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Aksu'nun bıyıkları espri konusu
Aksu'nun bıyıkları espri konusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, dün akşam katıldığı programda yeni bıyık imajıyla herkesin dikkatini çekti. Aksu'nun pala bıyıklı halini gazeteciler ATV'de yayınlanan 'Adanalı'ya benzetirken Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ise TRT dizisinde Kadir İnanır'ın canlandırdığı 'İpsiz Recep' benzetmesinde bulundu. Çiçek ayrıca arkadaşına, 'bıyıklarını sigortalatmış' diye takıldı. Ankara'da seçim çalışmalarına da katılan Aksu, pala bıyıklı haliyle davulculara bahşiş vererek onları da sevindirmeyi ihmal etmedi.

Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği 'Güneşi Gördüm' filminin Panora Alışveriş Merkezi'ndeki galasında Abdülkadir Aksu yeni bıyık imajıyla herkesin ilgi odağı oldu. Galada Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, ATO Başkanı Abdülkadir Aksu ve Mahsun Kırmızıgül ile bir araya gelen Aksu'nun pala bıyıklı hali espiri konusu oldu. Çiçek, Aksu'nun yeni bıyıkları için 'Sigortalatmış… Buna benzer bıyıklar mehteranda da var. Mehteran bölüğü şefi' şeklinde benzetmelerde bulundu. Aksu'nun yeni halini gören gazeteciler ise yapılan espiriler karşısında Aksu'ya ATV'de yayınlanan ve Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Adanalı'dan yola çıkarak, "Efendim Adanalı'dan mı etkilendiniz. Onun da dizide böyle sizin gibi bıyıkları var' soru sordu. Aksu bu sorular karşısında sessiz kalırken imdadına yetişen Çiçek ise, 'Buna benzer bıyıklar İpsiz Recep'te de var' diyerek Kadir İnanır'ın TRT dizisinde canlandırdığı İpsiz Recep'e benzetmesinde bulundu. ATO Başkanı Aygün 'bıyık' sohbetinde sessiz kalırken, Mahsun Kırmızıgül de Aksu ve Çiçek'in yanına gelerek konuklarıyla bir süre sahbet etti.


Ayrıca Aksu, Ankara'da pala bıyıklı haliyle katıldığı seçim çalışmalarında davulculara bahşiş dağıttı.



15 yıl önce