|

Arınç'tan bayram mesajı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "İslam alemindeki dünya coğrafyasında kanla, gözyaşıyla, üzüntüyle, ölümlerle ramazan yaşandığını biliyoruz. Onlarla hep dayanışma içinde olduk. Dualarımız onlarla birlikteydi" dedi.

Aa
00:00 - 28/07/2014 Pazartesi
Güncelleme: 09:31 - 28/07/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Arınç'tan bayram mesajı
Arınç'tan bayram mesajı

Bayram namazını Ulu Cami'de kılan Arınç, namazın ardından vatandaşlarla bayramlaştı.

Gazetecilerin de bayramını kutlayan Arınç, burada yaptığı konuşmada, milletçe güzel bir bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Bursa'nın, bayramın güzel yaşandığı yerlerden biri olduğunu dile getiren Arınç, "Aziz milletimizin mübarek bayramlarını tebrik ediyorum. Sağlıklar, mutluluklar diliyorum. İnşallah daha nice bayramlara hep beraber kavuşmayı Allah'dan temenni ediyorum" diye konuştu.

Arınç, Türkiye'nin 30 gün ramazan boyunca hep güzellikler gördüğünü, huzur içerisinde olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"Ülkemizde herkesin büyük bir sevinçle ramazanı yaşadığını görmüştük. Tabii İslam aleminde, dünya coğrafyasında kanla, gözyaşıyla, üzüntüyle, ölümlerle ramazan yaşandığını biliyoruz. Onlarla hep dayanışma içinde olduk. Dualarımız onlarla birlikteydi. İnşallah bu bayramlar hürmetine bütün müminler Türkiye'de dua ettiler ki mağdur ve masum Müslümanlar da biran evvel huzura kavuşsunlar. Biz onları seviyoruz, onların da zulümden kurtulmasını diliyoruz. İnşallah bu bayramlar dostların, arkadaşların bir arada mutlu olduğu, bayramı kutladığı günlerdir. Fakirlerin, yoksulların sevindiği günlerdir. Arkadaşlıkların komşulukların hatırlandığı günlerdir."

Arınç, bugün önce ailesi, akrabaları ve komşularıyla bayramlaşacağını belirterek, ardından Bursa Valiliğinin resmi bayramlaşma törenine katılacağını, daha sonra da parti teşkilatının bayramlaşma merasiminde hazır bulunacağını ifade etti.

Başbakan Yardımcısı Arınç'a, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar eşlik etti.

10 yıl önce