|

Batı için demokrasi köle olacak

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, batı için demokrasinin anlamının, kendileri için köle olacak şef kölelerin seçimine yarıyorsa bir anlam ifade ettiğini aksi halde seçimlerin hiçbir anlamı olmadığını söyledi. Kamalak, batının istemediği yönetimlerin iş başına gelmesi halinde ise birtakım mekanizmalar devreye sokularak meşru yönetimlerin görevden indirildiğini belirtti.

Cihan
00:00 - 21/07/2013 Pazar
Güncelleme: 15:17 - 21/07/2013 Pazar
Yeni Şafak
Batı için demokrasi köle olacak
Batı için demokrasi köle olacak

Mustafa Kamalak, partisinin il başkanlığı tarafından Birlik Otel'de düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftar yemeği sonrası konuşan Kamalak, dünyada bulunan 60 İslam ülkesinin hiçbirinin gerçek anlamda bağımsız olmadığını dile getirdi.

Konuşmasında, Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep'e konuşlandırılan Patriot füzelerine de değinen Kamalak, "Acaba Gaziantepimize, Adanamıza, Kahramanmaşarımıza Patriot füzeleri niçin yerleştirildi? Eğer Türk ordusu dışarıdan gelecek bir saldırıyı önleyecek güçte ise bu illerimize bu füzeler neden yerleştirildi? Malatya'ya füze kalkanları kim için yerleştirildi? NATO'dan gelecek bir saldırı için mi? Almanya veya İsrail'den gelecek bir saldırı için mi? Hayır, peki kim için? Bir Müslüman ülkesini vurmak için. Buradan Cumhurbaşkanına, Başbakan'a soruyorum, Patriot füzeleriyle kimi vuracaksınız? Gerçi o füzelerin kontrolü, tetiği de sizde değil. Bunun özü şudur, gavur kimi isterse onu vuracak." dedi.

Batılı emperyalistlerin dün olduğu gibi bugün de İslam alemini parçalara ayırdıklarını söyleyen Kamalak, "Başlarına da köle şefleri yerleştirdiler. Başlarına, istisnasız dersem birileri alınacak genel olarak başbakan dedikleri, cumhurbaşkanı dedikleri, emir dedikleri, şeyh dedikleri, kral dedikleri şefler tayin etmektedirler. Eğer bu şefler kendi halklarına dönecek olurlarsa, biz de insanız, biz de milletiz, özgürce yaşamak istiyoruz, köle olmak istemiyoruz derlerse hemen onları görevden uzaklaştırırlar. Yerlerine de kendilerine kullukta kusur etmeyecek olan şef köleleri getirirler. Örnek mi istiyorsunuz; işte Mısır. Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi seçimle gelmedi mi? Peki neden tankla görevden uzaklaştırıldı? Çünkü Mursi, İslam alemine 'gelin birlik olalım' diyordu. Batı onu görevden uzaklaştırdı. 'Bu haksızlıktır' diyen insanların üzerine sabah namazında kurşun yağdırıldı, 53 Müslüman orada şehit oldu. Yerine kimi getirdiler? Kendilerine hizmette kusur etmeyecek olan şefleri getirdiler." diye konuştu.

"REFAHYOL HÜKÜMETİNİ DE BÖYLE DEVİRDİLER"

1996'da Refahyol hükümetinin halkın özgür iradesiyle iş başına geldiğini, TBMM'den güvenoyu aldığını hatırlatan Kamalak, "Merhum :+-aşbakanımız Erbakan diyordu ki; 'Türkiye'nin yeri İslam coğrafyasıdır. Gelin birlik olalım' diyordu ve D-8'ler kurulmuştu. Sömürüye hayır diyebilmek için denk bütçe ve havuz sistemi getirilmişti. Dış borç 11 ayda 10 milyar dolar azaltılmıştı. Küresel emperyalizm bu gelişmelerden memnun değildi. Yazık ki kahraman ordumuzun içindeki bir kısım gafiller harekete geçtiler ve Batı Çalışma Grubu'nu kurdular. Batılı askerler gelse sanıyorum ki bu kadar fütursuz bu kadar pervasız davranamazdı. Yazık ki milli iradeyle iş başına gelmiş olan hükümet devrildi. Peki yerine kim geldi? Yerine gelenler havuz sistemini kaldırdı, denk bütçeye son verdi ve dış borçları sürekli olarak arttırdı." şeklinde konuştu.

11 yıl önce