|

Baykal: Ben demedim

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, basında yer alan "Alanlara ineceğiz." değerlendirmesinin kendisine ait olmadığını açıkladı.

Cihan
00:00 - 11/03/2013 الإثنين
Güncelleme: 15:36 - 11/03/2013 الإثنين
Yeni Şafak
Baykal: Ben demedim
Baykal: Ben demedim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski genel başkan Deniz Baykal, hayatını kaybeden Kayseri Büyükşehir eski başkanlarından Niyazi Bahçecioğlu''nun cenaze törenine katıldı. Daha sonra bir restoranda yemek yiyen ve partililerle görüşen Kılıçdaroğlu ve Baykal, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı.

Hayatını kaybeden Bahçecioğlu''nun Kayseri''ye 3 dönem hizmet verdiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, ''Herkesin saygı duyduğu birisiydi. İki üzüntümü ifade etmeden geçemeyeceğim. Bunlardan birisi Kayseri''ye 3 dönem hizmet veren, yurttaşlar arasında ayrım yapmayan eski bir belediye başkanının belediye önünde cenaze töreninin yapılmamasını doğrusu anlamakta güçlük çekiyorum. İkinci önemli nokta, Kayseri''ye gelirken Büyükşehir Belediyesi'nin bir Pastırmacılar Parkı var. O parkta yırtık bir Türk bayrağı var. Acaba bunu nasıl oluyor da Kayseri Büyükşehir görmüyor?'' diye konuştu.

Bir gazetecinin Büyükşehir Belediyesi hakkındaki yolsuzluk iddialarını hatırlatması üzerine de Kılıçdaroğlu, buradaki yolsuzlukları bütün Türkiye''nin öğrendiğini savundu. Ses, görüntü ve metinlerin olduğunu savunan Kılıçdaroğlu, kapanan bir dosyayı yeniden açtıklarını kaydetti. Kılıçdaroğlu, ''O dosyayı takip edeceğiz.'' dedi.

BAYKAL: 'ALANLARA İNECEĞİZ' DEĞERLENDİRMESİ GAZETECİLERE AİT

CHP eski genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal da basında yer alan "Alanlara ineceğiz." değerlendirmesinin kendisine ait olmadığını açıkladı. Bir gazetecinin, "Alanlara ineceğiz' mesajı vermiştiniz, Önümüzdeki günlerde CHP içerisinde daha farklı görev alma ihtimaliniz var mı?" şeklindeki sorusu üzerine Baykal, ''Hayır, söz konusu değil. 'Alanlara ineceğiz' değerlendirmesi benim değil, gazeteci arkadaşların değerlendirmesi. Yalnız önümüzdeki dönemde partimizin görüşlerini halka ulaştırma bakımından üzerime düşen her türlü çabayı sergileyeceğim.'' diye konuştu.

Açıklamalar sırasında CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ve bazı partililer de hazır bulundu.


٪d سنوات قبل