|

CHP Gençlik'ten Erdoğan'ın annesine ağır küfüler

CHP Gençlik Kolları Ankara İl Başkan Yardımcısı Başbakan Erdoğan'a ve üç yıl önce vefat eden annesine ağır küfüler etti.

YUNUS GÖKSU/ YENİSAFAK.COM.TR/ POLİTİKA
00:00 - 7/07/2013 Pazar
Güncelleme: 14:03 - 7/07/2013 Pazar
Yeni Şafak
CHP Gençlik'ten Erdoğan'ın annesine ağır küfüler
CHP Gençlik'ten Erdoğan'ın annesine ağır küfüler

CHP Ankara Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Umut Tuğluoğlu sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yazdığı mesajlarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve üç yıl önce vefat eden annesi Tenzile Erdoğan'a küfür etti.

Tepkilere rağmen özür dilemeyen ve mesajları kaldırmayan Tuğluoğlu'nun uzun süredir CHP Ankara örgütünde görevli olduğu ve halen Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı olarak görevine devam ettiği öğrenildi.

Ben yazmadım açıklaması

CHP Ankara Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Umut Tuğluoğlu Facebook'tan açıklama yaptı . Tuğluoğlu'nun açıklamsı şöyle;

Twitter hesabımdan AKP'lilere ve Başbakan'a küfür ettiğim iddia ediliyor.O ifadeler bana ait değildir.Her türlü zulmü görsek'de bir kişinin rahmetli annesi için bu tarz ifadeler kullanmam söz konusu dahi olamaz.sizleri bilgilendirmek ve beni hedef gösterenleri insaflı olmaya davet etmek istedim.Bilgilerinize sunarım...

Görevden alınmıştı

Yaklaşık bir yıl önce CHP Tekirdağ Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Önay Taşdelen'in de twitir hesabında başörtülülere 'Nankörköpek' demesi tartışma konusu olmuş ve Taşdelen partiden ihraç edilmişti.

Sosyal medyada tepkilere sebep oldu
@mavitohum:

CHP genç.kol. il başk.yard. Umut Tuğluoğlu, başbakanın mezardaki annesine haysiyetsizce küfür edebilecek seviyeye inmiştir. CHP budur.

***

@hikmetgenc

Erdogan'in annesine küfreden Umut Tuğluoğlu'nun, ilham kaynağı K.K.

KK: "Ana..anan..,..gerisini söylemeyim!.."

***

@OmerLekesiz

Çocuğunuz çiçek açtı Taksim darbecileri... Kına yakın, her yerinize... Çocğunuz çiçek açtı! Adı: Umut Tuğluoğlu! CHp'de barınır.

***

@kitapgibisessiz

Umut Tuğluoğlu sanırım yaptığı terbiyesizlikten dolayı zor günler geçirecek. haber epey yayılmış. Sadece malum kesim haberi görmüyor.

11 yıl önce