|

"CHP'li Aygün sapkınlık içinde"

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Muhalefetin çözüm sürecine tavrını eleştirdi. CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün de Bakan Bağış'ın gündemindeydi.

yenisafak.com.tr / POLİTİKA
00:00 - 13/05/2013 Pazartesi
Güncelleme: 15:51 - 13/05/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
"CHP'li Aygün sapkınlık içinde"
"CHP'li Aygün sapkınlık içinde"

Antalya'da konuşan AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Muhalefetin çözüm sürecindeki tavrını eleştirdi. Bölgede herhangi bir boşluk oluşmaması için güvenlik ve diğer ilgili birimlerin çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Bağış, " milli hassasiyetlerden zerre kadar nasibini alamamış muhalefetimiz adeta kan durmasın, anaların gözyaşları dinmesin dercesine süreci baltalamaya çalışıyor" dedi.

Bakan Bağış muhalefetin tutumunu eleştirirken ilginç bir benzetmede de bulundu. Muhalefeti malı elinde kalmış Tüccara benzeten Bakan, "Terörün bitmesini malı elinde kalmış tüccar gibi karşılamaları neyle açıklanabilir?" dedi.

Aygün'ün yaptığı sapkınlık

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Alevilik üzerinden çıkışı da Bağış'ın gündemindeydi.

"Hatırlarsınız CHP''nin dağda teröristlerle piknik yapmaya giden bir milletvekili vardı" diyen Egemen Bağış, "galiba dağ havası kendisine iyi gelmedi galiba saçma sapan açıklamalar yapmaya başladı" dedi.

Hüseyin Aygün'ün Aleviliğin ayrı bir dindir dediğini hatırlatan Bağış, "şimdi de 'Alevilik ayrı bir ulustur' diyor. Bu bir sapkınlıktır" dedi.


11 yıl önce