|

Erdoğan ile Bahçeli tokalaşmadı

Vefat eden Erzurum eski milletvekilleri Nevzat Kösoğlu ile Sebahattin Aras için Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Başbakan Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli de katıldı. Erdoğan ve Bahçeli'nin tokalaşmadığı görüldü.

.
00:00 - 10/10/2013 Perşembe
Güncelleme: 18:20 - 11/10/2013 Cuma
Yeni Şafak
Erdoğan ile Bahçeli tokalaşmadı
Erdoğan ile Bahçeli tokalaşmadı

Kocatepe Camii'nde, Cuma namazı sonrası Kocatepe Camii İmam Hatibi İsmail Coşar'ın kıldırdığı cenaze namazına, Kösoğlu ve Aras'ın yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu, Salih Kapusuz, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, çok sayıda eski bakan ve milletvekili katıldı.

Erzurum eski milletvekilleri Nevzat Kösoğlu ile Sebahattin Aras için Kocatepe Camii'ndeki düzenlenen cenaze töreninde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Devletin zirvesinin hazır bulunduğu cami avlusunda protokol kısmı demir bariyerlerle çevrildi. Protokol dışında sivil vatandaş içeri alınmadı.

Cenaze törenine katılan eski bakanlardan Hasan Celal Güzel'in avluda zor anlar yaşadığı görüldü. Ayakta durmakta zorlanan Güzel'in korumasından destek aldığı görüldü. Güzel, ayrıca Cuma namazını iki milletvekilinin naaşının hemen yanında sandalyeye oturarak kıldı.

BAŞBAKAN ERDOĞAN, BAHÇELİ İLE TOKALAŞMADI

Namazın ardından devletin zirvesi cami avlusunda saf tuttu. Çıkan olayların yatışması için bir süre camide bekleyen Erdoğan, daha sonra avluya indi. Protokolde bulunanlarla tokalaşan Erdoğan'ın Bahçeliyle tokalaşmadığı görüldü.

Kılınan cenaze namazının ardından iki milletvekili için helallik istendi. Kösoğlu ve Aras'ın naaşı toprağa verilmek üzere Gölbaşı mezarlığına götürüldü.

Başbakan Erdoğan ve diğer protokol üyeleri yoğun güvenlik önlemleri altında camiden ayrıldı.

11 yıl önce