|

Erdoğan: O beddualar sandığa gömülecek

Erdoğan Giresun Görele'de toplu açılış töreninde halka hitap etti. Son zamanlarda devletin yıpratılmaya çalışıldığını ifade eden Başbakan, "Kimse paralel devlet kurup iradeyi vesayet altına alamaz. İnşallah sizin dualarınız o bedduaları da sandığa gömecektir" dedi.

yenisafak.com.tr / POLİTİKA
00:00 - 22/12/2013 Pazar
Güncelleme: 15:30 - 22/12/2013 Pazar
Yeni Şafak
Erdoğan: O beddualar sandığa gömülecek
Erdoğan: O beddualar sandığa gömülecek
Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkanlar;

Siz bu hükumeti desteklerken birileri bundan rahatsız oldu, olmaya da devam ediyor. Şehitler gelmiyor ya, anne babalar ağlamıyor ya, ocaklar sönmüyor ya bundan rahatsız oldular.

Milli gelirimiz 3 kattan fazla büyüdü bu, bunları rahatsız ediyor. Biz dimdik ayaktayız sizde ayakta duracaksınız. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Milletim bunlara gereken cevabı 30 Mart'ta verecektir.

Hesaba çekilmeden, kendimizi hesaba çekeriz, biz bunun idrakı içerisindeyiz.Bu süreçten inanıyorum ki aklanarak ve güçlenerek çıkacağız. IMF'ye 5 milyar dolar borç verebilecek duruma geldik.

Biz 36 etnik unsura eşit davranan biz iktidarız.

Biz sizinle bu yola çıktık. Sarsılmadan devam ediyoruz. Biz 76 milyonun partisiyiz. Er veya geç millet kazanacak.

Baronlara çetelere karşı mücadelemizi durmadan yılmadan sürdüreceğiz. Biz faiz lobilerine karşı bu mücadeleyi sürdüreceğiz; er ya da geç millet kazanacak.

Sağlıkta atılan adımlar ortada her istediğin hastaneye gidiyor, her istediğin ilacı alıyorsun. CHP'nin başındaki Genel Müdür bir ara SGK'nın başındaydı. İlaçlarımızı alamıyorduk. Eyy! Genel Müdür sen Rahşan affıyla kurtulmuş bir vatandaşsın.

Ulaşım, adalet, emniyet ve gıda tarımda attığımız adımlar ortada. Sizlerle daha iyi yerlere geleceğiz. Modern Türkiye artık dünyaya yürüyor.

Bu ülkede demokrasinin bir umut olmadığını savunanlar vardı. Şimdi ise devletin içinde paralel devlet kurmak isteyenler var. Bunlar izin vermeyeceğiz. Kimse devletin içinde paralel devlet kuramaz, iradeyi vesayet altına alamaz. Sizin hayır dualarınız, o operasyonları ve saldırıları da sandığa gömecektir. İnşallah 30 Mart milletimizin kenetlendiği bir gün olacaktır.

Ülkemizin istikrarını, huzurunu hedef alanları birçok kez bertaraf ettik. Türkiye üzerine oynanan oyun benim milletimin oylarıyla bozulacak. Oyunuzu verirken oyuna gelmeyin.

Yaptığımız yatırımlar bütün Görele ve Giresun halkına hayırlı olsun.

10 yıl önce