|

Erdoğan önündeki son anketi açıkladı

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlere 12 gün kala önündeki son anketin sonuçlarını açıkladı. Erdoğan, yüzde 54 ile yüzde 58 arasında bir oyu olduğunu ve MHP seçmeninin birinci tercihi olduğunu söyledi.

yenisafak.com.tr / POLİTİKA
00:00 - 27/07/2014 Pazar
Güncelleme: 00:25 - 28/07/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Erdoğan önündeki son anketi açıkladı
Erdoğan önündeki son anketi açıkladı

Başbakan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önündeki son anket sonuçlarına göre yüzde 54 ile yüzde 58 arasında bir oyu olduğunu açıkladı. Kanal 7'de ve ÜLKE TV'nin ortak yayınında Mehmet Acet'in sorularını yanıtlayan Erdoğan normalin üstünde bir denek sayısı ile araştırma yaptıklarını söyledi.

"MHP seçmeninin birinci tercihiyim"

MHP'li seçmenlerin de birinci derecede kendisini desteklediğini belirten Erdoğan şunları söyledi: "Anket çalışmaları hakkında Başbakan Erdoğan, ' Anket çalışmamız çok sıkı bir şekilde devam ediyor. Normalin üstünde bir denek sayısı tespit ediliyor. Şu andaki durum yüzde 54 ile 58 arasında. Bu anketlerde kaymaların da olduğunu görmek bizi oldukça memnun ediyor. MHP'ye gönül vermiş kardeşlerimizden bizi birinci dereceden destekleyenler var. Ve de aynı şekilde diğer partilerden de bizi destekleyenler var."

10 yıl önce