|

Erdoğan Saygun'u ziyaret etti

Başbakan Erdoğan, ameliyat olan emekli Orgeneral Ergin Saygun'u ziyaret etti. Erdoğan'ı hastanenin kapısında karşılayan Ece Saygun'un elindeki tesbih de dikkat çekti. Ece Saygun Erdoğan'ın ziyaret esnasında yaşananları Twitter'dan paylaştı. Ergun Saygun, güç de olsa Erdoğan'a "Zahmet ettiniz" dedi.

YENİSAFAK.COM.TR / AJANSLAR
00:00 - 9/02/2013 Cumartesi
Güncelleme: 13:41 - 9/02/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Erdoğan Saygun'u ziyaret etti
Erdoğan Saygun'u ziyaret etti

Başbakan Erdoğan 'Balyoz Planı' davasında 18 yıl hapis cezasına çarptırılan, ancak sağlık sorunları nedeniyle tahliyesine karar verilen ve önceki gün de kalp ameliyatı geçiren emekli Orgeneral Ergin Saygun'u ziyaret etti.

Yaklaşık 15 dakika süren ziyaretin sonunda Başbakan Erdoğan, Saygun'un doktorlarından sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.  

Ergun Saygun'un kızı Ece Saygun ziyaret esnasında yaşananları Twitter'dan paylaştı. Emekli Orgeneral Saygun'un Başbakan Erdoğan'ı görünce çok şaşırdığını ve toparlanmaya çalışırken güçlükle de olsa "Zahmet ettiniz teşekkür ederim" dediğini aktaran Ece Saygun ziyaretin 7 dakika sürdüğünü söyledi.

Niçin söylemiyorsunuz Başbakan geliyor diye?
Şans tesbihi

Başbakan Erdoğan'ı Ergun Saygun'un kızı Ece Saygun hastane kapısında karşıladı. Ece Saygun'un elindeki tesbih ise dikkat çekti.

Babasının ceza evindeyken kullandığı tesbihi ameliyata girerken kendisine verdiğini açıklayan Ece Saygun "Bu tesbihin bize şans getirdiğine inanıyoruz" dedi.

11 yıl önce
default-profile-img