|

Erdoğan'a 'ah' çektiren nedir?

Erdoğan, Kırıkkale Anadolu Lisesi'nin açılısında Gazze'de bir çocuğun kurşunla öldürülmesini anlatan şiiri dinledikten sonra duygulu bir şekilde "Ah ah" dedi.

Cihan
00:00 - 17/02/2009 Salı
Güncelleme: 20:01 - 17/02/2009 Salı
Yeni Şafak
Erdoğan'a 'ah' çektiren nedir?
Erdoğan'a 'ah' çektiren nedir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale Anadolu Lisesi'nin açılısında Gazze'de bir çocuğun kurşunla öldürülmesini anlatan şiiri dinledikten sonra duygulu bir şekilde "Ah ah" dedi.

Erdoğan, Kırıkkale'de katıldığı miting sonrasında Kırıkkale Valiliği'ni ziyaret etti ve ardından toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, Kırıkkale Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törenle sekiz tesisin açılısını yaptı.

Erdoğan, açılış sonrasında Anadolu Lisesi'ni gezdi ve öğrencilerle sohbet etti. Erdoğan, bir lise öğrencisinin Erdoğan'ın gazetelerden çıkan fotoğraflarını keserek oluşturduğu albümü inceledi.

Erdoğan, bir bayan öğrencinin İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırısı sonrasında bir küçük çocuğun İsrail'li askerler tarafından vurulmasını anlatan şiirini ilgiyle dinledi. Erdoğan'ın, şiirin bitmesinin ardından duygulu bir şekilde "Ah ah" demesi dikkat çekti.

Erdoğan, öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi ve daha sonra öğrencilerin defterlerini imzaladı. Bir öğrencinin bir süre önce Mahir Kaynak ve Ömer Lütfi Mete tarafından yazılan "Erdoğan Operasyonu" isimli kitabı da imzalaması dikkat çekti.

15 yıl önce