|

Erdoğan'a öğretmeninden seçim bağışı

Kadıköy'de çok sayıda partili, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için açılan yardım hesabına para yatırdı. Destekçiler arasında bulunan Başbakan Erdoğan'ın öğretmeni Semra Acar, 100 TL bağış yaptı.

Dha
00:00 - 23/07/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:56 - 23/07/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Erdoğan'a öğretmeninden seçim bağışı
Erdoğan'a öğretmeninden seçim bağışı

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı öncülüğünde Boğa heykeli önünde toplanan yaklaşık 100 kişi saat 14.00'te yürüyüşe geçti. Kalabalık ellerinde "Erdoğan varsa ben de varım" yazılı pankartlarla Ziraat Bankası Kadıköy Şubesi'ne ulaştı. Banka önünde gruba Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın öğrenim gördüğü İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden öğretmeni Semra Acar da katıldı.

Semra Acar, "2008 yılında bir röportajda kendisinin cumhurbaşkanı olacağını ve çok yakışacağını söylemiştim. İşte bugün o gün. Şu an itibariyle sayın başbakanımızın cumhurbaşkanlığını yürekten kutluyorum. Bütün dualarımla Allah yolunu açık şansını bol etsin. Allah yar ve yardımcısı olsun. O bir dünya lideri. Fakirin dostu zalimin düşmanı. Bütün dünyanın lideridir. Obama bile kıskanır demiştim. Dünyadaki tek lider Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

Acar, Erdoğan'ın alacağı oy oranıyla ilgili soruya ise yüzde 80 cevabını verdi. Açıklamanın ardından Acar, bankaya girip Recep Tayyip Erdoğan için açılan hesaba 100 TL yatırdı. Acar'ın ardından diğer partililer de bağışta bulundu.


10 yıl önce