|

'Erdoğan'ın ölümünü üç yıldan beri bekliyoruz'

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Başbakan Erdoğan ile ilgili korkunç bir duyumu gündeme getirdi. Fethullah Gülen'in bedduasını algılayamadığını söyleyen Yıldız, Erdoğan'ın işaret edilerek "Uzun adamın ölümünü 3 yıldan beri istiyoruz ama hala ölmedi" denildiğini belirterek, "sadece dershaneler olsaydı bu söylenmezdi" diye konuştu.

yenisafak.com.tr / POLİTİKA
00:00 - 11/02/2014 Salı
Güncelleme: 10:01 - 11/02/2014 Salı
Yeni Şafak
'Erdoğan'ın ölümünü üç yıldan beri bekliyoruz'
'Erdoğan'ın ölümünü üç yıldan beri bekliyoruz'

Başbakan Erdoğan'ın 3 yıldan beri ölmesinin beklendiği ortaya çıktı. Enerji Bakanı Taner Yıldız katıldığı televizyon programında sesi titreyerek "kulaklarımla duydum" dediği konuşmayı aktardı. NTV'de Mehmet Barlas'ın sorularını yanıtlayan Yıldız, dershaneler süreci, Fethullah Gülen'in bedduası ile 17 Aralık operasyonu ve sonrasında yaşananları değerlendirdi.

"Üç yıldan beri ölmesini bekliyoruz"

Taner Yıldız, Erdoğan'ın ölmesini isteyenlerin sözlerini şöyle aktardı: "Ortada bir sıkıntı var. Biz kardeşiz. Kardeşe beddua edilmez, dua edilir. Ne oldu... Orada ne oldu? Bir şey oldu yani. Eğer mesele dershaneler olsaydı, bazı arkadaşların 'Uzun adamın ölümünü üç yıldan beri istiyoruz. Ama hala ölmedi' denmezdi. Ben bunu duyduğumda dondum kaldım."

Yıldız, Mehmet Barlas'ın "Yani Başbakan'ı ima ediyorlar" sözlerini üzerine şunları kaydetti: "Evet. Sizin o 'Uzun adam' dediğiniz gecesini gündüzüne katıp çalışıyor."

10 yıl önce