|

Fatih Erbakan kararını verdi

Milli Görüş lideri ve eski Başbakan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Muhammed Ali Fatih Erbakan Saadet Partisi'nin 4 Mayıs tarihinde yapılacak kongresinde genel başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı.

.
00:00 - 23/04/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:32 - 23/04/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Fatih Erbakan kararını verdi
Fatih Erbakan kararını verdi

Saadet Partisi 5. Olağan Kongresi Hazırlık Toplantısı Ankara Ramada Plaza'da saat 10.00'da başladı. Toplantı, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu(YİK) Üyeleri, Kurucular Kurulu Üyeleri, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeleri, İl ve İlçe Başkanları ile Genel Kurul Delegelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Fatih Erbakan partisinin genel başkanlığına aday olup olmayacağı ile ilgili kararını açıkladı. Fatih Erbakan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu, Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyelerinin yanı sıra bazı il ve ilçe başkanları ve genel kurul delegelerinin de katıldığı programda, Saadet Partisi 5. Olağan Kongresi için adaylığını resmen açıkladı.

FATİH ERBAKAN KİMDİR?

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi olan ve nüfus kaydında ''Muhammed Ali'' isimleri de bulunan 35 yaşındaki Fatih Erbakan, Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü bitirdi.

11 Temmuz, 2010 olaylı Saadet Partisi kongresi sonrasında Numan Kurtulmuş'a karşı yaptığı sert açıklamalarla gündeme geldi. Necmettin Erbakan Vakfı'nın da Başkanı olan Fatih Erbakan, Saadet Partisinde aktif siyaseti sürdürüyor.

10 yıl önce