|

Hiçbir şey vatandaşımızın canından kıymetli değil

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu serbest bırakılan şoförlere ilişkin açıklama yaptı. 'Gece gündüz yaptığımız çalışmalar sonucunda alıkonulan 32 vatandaşımız serbest bırakıldı' şeklinde konuşan Davutoğlu, 'Hiçbir şey bir vatandaşımızın canından kıymetli değil' dedi.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 3/07/2014 Perşembe
Güncelleme: 15:34 - 3/07/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Hiçbir şey vatandaşımızın canından kıymetli değil
Hiçbir şey vatandaşımızın canından kıymetli değil

Davutoğlu serbest bırakılan şoförlerle ilgili açıklama yapıyor. İşte konuşmadan satır başları;

Şuan İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan bir uçağımız havalandı. Saat 5'de Erbil'de olacak.

Ben herşeyden önce vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sabırla bugüne kadar beklediler. Az önce serbest bırakılan şoförlerin yakınlarıyla görüşünce, 'Allah devletimize zeval vermesin' dediler. Bizim için en büyük ödül budur. Geçen hafta da Ukrayna'da kaçırılan Mehmet Kılıç için aynı sözü duymuştuk.

Hiçbir şey bir vatandaşımızın canından kıymetli değil

Şunu tekraren söylüyorum ki bizim için hiçbir şey bir vatandaşımızın canından kıymetli değildir. Onların bir saçlarının teline bile zarar gelmemesi için elimizden geleni yaparız. Bütün dünya bilmelidir ki Türkiye cumhuriyeti, güçlü ilkeleri olan bir ülkedir.

Ben bir kez daha serbest bırakılan şoförlere ve ailelere geçmiş olsun dileğimi sunuyorum. Geride kalanları da unutmamak ve dua etmek gerektiğini hatırlatıyorum. Onlar için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

10 yıl önce