|

İftiralarla seçim çalışması yapıyorlar

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, büyük bir iftira kampanyasıyla seçim çalışması yapıldığını belirtirken, "Ben beklerim ki partilerin liderleri, adayları iftiralarla değil, projelerle konuşsunlar. 'Şunları yaparak ülkeyi ileri götüreceğim' niye diyemiyorsunuz. Bunların heybelerinde millete verecek herhangi bir incir çekirdeği, kabak çekirdeği dahi yok. Milletin emanetine sahip çıkan bir iktidar oldu" dedi.

Dha
00:00 - 2/03/2014 Sunday
Güncelleme: 15:07 - 2/03/2014 Sunday
Yeni Şafak
İftiralarla seçim çalışması yapıyorlar
İftiralarla seçim çalışması yapıyorlar

Bakan Bozdağ, Yozgat''ın Kadışehri İlçesi''nde Belediye hizmet binası ve Kültür Merkezi açılış törenine katıldı. Bozdağ törende yaptığı konuşmada, "Milletin emanetine sahip çıkan bir iktidar oldu. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin liderliği milletin sözünün Ankara''da iktidar olmasıdır. Tayyip bey milletin gözüne bakıyor, milletin gözünden hiza ve istikamet alıyor, talimatı milletten alıyor. Ankara''da milletten aldığı talimatın takipçisi oluyor. Bunu hayata geçirmek için gece gündüz çalışıyor, ekibini de çalıştırıyor. Yatarak, hiçbir iş yapmadan ülkenizi ileri götüremezsiniz. Allah çalışına verir. Kim, ter akıtırsa millet onun emeğinin karşılığını verir. Kim çalışırsa, Allah ona verir. Biz çalışan bir kadroyuz, çalışan bir liderin arkasından gidiyoruz ve her daim milletimizden daha fazla destek görüyoruz'' diye konuştu.

İFTİRALARLA DEĞİL, PROJELERLE KONUŞSUNLAR

Büyük bir iftira kampanyasıyla seçim çalışması yapıldığını belirten Bozdağ, "Ben beklerim ki partilerin liderleri, adayları, iftiralarla değil, projelerle konuşsunlar. Ne yapıyorlar, her gün oturup bir takım iftiralar boca ediliyor. Öbürleri de o iftiraları alıp, 'bakın böyle şeyler varmış' diye milletin karşısına çıkıp, bu iftiraları dillendiriyorlar. Senin projen yok mu?. Sen çıkıp, 'bakın ey Türk milleti, bana oy verirseniz şu projeleri hayata geçireceğim, şu programı uygulayacağım, şu adımları atacağım, sizi bulunduğuz yerden, şunları yaparak ileri götüreceğim' niye diyemiyorsunuz?. Çünkü yok. Bunların heybelerinde millete verecek herhangi bir incir çekirdeği, kabak çekirdeği dahi yok. Olmayınca iftira atıyorlar, yalan söylüyorlar, karalıyorlar. Bunların hiçbir yerinde bir şey yok. Meyveli ağaç taşlanır. Ama bunlar söğüt, kimse taş atmıyor. Kavak, kimse taş atmıyor. Ne çiçek açıyorlar, ne meyveye duruyorlar. Ak Parti''nin, hükümetimizin her yerinde eseri var, izi var. Milletten de oy istemeye yüzü var. Çünkü yaptıklarımızla milletimizin arasındayız. Onun için ben diyorum ki iftiraları bırakın da projeleri konuşalım" diye konuştu.

Bozdağ''ın konuşmasının ardından Kadışehri Belediyesi Hizmet binası ve kültür merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Saraykent İlçesi seçim irtibat bürosu açılışı

10 years ago