|

İşler: Tarafsız olmak omurgasızlıktır

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, ''Zalimin zulmü karşısında tarafsız olmak omurgasızlıktır. Gazze'de yaşanan insanlık trajedisine ve katliamlara dünyanın sessiz kalması insanlık aleminin yüz karası olarak tarihte yerini alacaktır'' dedi.

İha
00:00 - 28/07/2014 Pazartesi
Güncelleme: 10:53 - 28/07/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
 İşler: Tarafsız olmak omurgasızlıktır
İşler: Tarafsız olmak omurgasızlıktır

Başbakan Yardımcısı İşler, Ramazan Bayramı dolayısıyla Twitter hesabı üzerinden yayınladığı mesajda İsrail'i lanetledi. ''Gazze'de yaşanan insanlık trajedisine ve katliamlara dünyanın sessiz kalması insanlık aleminin yüz karası olarak tarihte yerini alacaktır'' diyen İşler, "Aziz milletimizin, İslam aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, huzurlu, sağlıklı ve hayırlı bayramlar diliyorum.

Gazze başta olmak üzere İslam coğrafyasında yaşanan acılar, savaşlar, katliamlar ve gözyaşları nedeniyle bayramı buruk idrak ediyoruz. Gazzeli masum çocuklar zalim İsrail'in bombalarıyla şehadet şerbeti içerken bayramlık kıyafetler yerine beyaz kefenlik giyiyorlar. Bayramda bile Gazzelilere ölüm yağdıran İsrail'i lanetliyor, insanlık dışı soykırım, katliam ve saldırılarını sona erdirmeye çağırıyoruz. Türkiye, Filistin başta olmak üzere zalimin karşısında tüm mazlumlardan yana taraftır. Zalimin zulmü karşısında tarafsız olmak omurgasızlıktır."

10 yıl önce
default-profile-img