|

İzleyecek televizyon bulamıyor

10. Cumhurbaşkanı Sezer, Kanaltürk'ün satışının ardından katıldığı bir programda izleyecek bir televizyonun kalmadığını söyledi

Behçet Güngör
00:00 - 17/05/2008 Cumartesi
Güncelleme: 02:20 - 17/05/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
İzleyecek  televizyon bulamıyor
İzleyecek televizyon bulamıyor

Eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, izleyecek televizyon programı bulamıyor. Sezer, "İzleyecek televizyon bulamıyoruz. İzleyecek televizyon kaldı mı?" dedi. Sezer, önceki akşam Türk Mühendisleri Birliği Derneği'nin Ankara Bilkent Otel'de düzenlediği 60. Kuruluş yıldönümü etkinliklerine katıldı. Sezer, burada 'ulusalcı' olarak bilinen Türk-Metal İş Sendikası'nın televizyonu olan Avrasya Televizyonu'nda (Art) program yapan Bahadır Tokmak ve Turgay Yıldız ile sohbet etti. Sezer kendisine 'hoş geldin' diyen Tokmak ile Yıldız'ı kucaklayarak, Art'deki programlarını zevkle izlediklerini söylediler. Sezer, "İzleyecek televizyon bulamıyoruz. İzlenecek kim kaldı ki? Bir sizi izleyebiliyoruz" dedi. Sezerlerin bu sitemleri Kanaltürk televizyonunun satışından dolayı dile getirdiği belirtildi. Sezer, Kanaltürk televizyonunu çok dikkatli izleyen bir izleyici olarak biliniyor. Cumhurbaşkanlığı yaptığı süre içinde de Kanaltürk'e büyük ilgi gösteren Sezer, bu televizyonun Sheraton Otel'de 5 Aralık 2006 tarihinde düzenlediği kokteyle katılarak burada 4 saat 10 dakika kalmıştı.


Ulusalcı kaç kanal kaldı?

Gecede sunuculuk yapan Tokmak ile Yıldız, "kaç ulusalcı televizyon kaldı" sorusunu sorarak Kanaltürk'ün satışını eleştirdi. Bu eleştiriye Sezer'in masasından 'Tek kanal kaldı' sesleri yükseldi. Sezer de başını sallayarak destek verdi.



16 yıl önce