|

Kamalak: Patriotlar savaş hazırlığıdır

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''Malatya'ya füze kalkanı ve diğer 3 ilimize Patriotların yerleştirilmiş olması, büyük olayların ön hazırlığıdır'' dedi.

Aa
00:00 - 3/02/2013 Pazar
Güncelleme: 20:08 - 3/02/2013 Pazar
Yeni Şafak
Kamalak: Patriotlar savaş hazırlığıdır
Kamalak: Patriotlar savaş hazırlığıdır

Partisinin Kocaeli İl Kongresi'ne katılan Kamalak, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye meselesiyle Türkiye'nin adım adım savaşa sürüklenmek istendiğini kaydetti.

İsrail'in Şam'a bu amaçla saldırdığını anlatan Kamalak, ''Suriye gerçeği, Büyük İsrail Devleti'nin kurulmasıdır. Bu amacın gerçekleşmesi için Türkiye'nin bölünmesi lazım. Türkiye'nin bölünmesi için de savaşa girmesi lazım. Tıpkı, Osmanlı Devleti'nin 1. Dünya Savaşı'na girdiği gibi. Bunlar ön hazırlıklardır. Asıl hareket daha sonra olacaktır. Malatya'ya füze kalkanı ve diğer 3 ilimize Patriotların yerleştirilmiş olması, büyük olayların ön hazırlığıdır'' diye konuştu.

Yeni anayasa çalışmalarına da değinen Kamalak, ''Milli Görüş'ün olmadığı yerde anayasa yapılamaz'' dedi.

Kamalak, AK Parti hükümetinin daha önce yaptığı anayasa değişikliklerinin, Milli Görüş'ün hazırladığı taslaklardan alınarak yapıldığını savunarak, ''Hani BDP'lilerin dokunulmazlıkları kalkacaktı. Şimdi yeni anayasa için BDP'lilerden destek alıyor'' diye konuştu.

Kongrenin yapıldığı Sabancı Kültür Merkezi'nde İl Başkanlığı yarışında 2 adayın çıkmasından dolayı üzüntü duyduğunu dile getiren Kamalak'ın konuşması sırasında iki adayın taraftarlarının sözlü olarak tartıştıkları gözlendi.


11 yıl önce