|

Kırıkkale'de Erdoğan'a bağış kuyruğu

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a AK Parti Kırıkkale il teşkilatı tarafından düzenlenen 'Bağış Kampanyası' kapsamında, Ziraat Bankası önünde partililer kuyruk oluşturdu.

Dha
00:00 - 24/07/2014 Perşembe
Güncelleme: 15:53 - 24/07/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Kırıkkale'de Erdoğan'a bağış kuyruğu
Kırıkkale'de Erdoğan'a bağış kuyruğu

Banka önüne, ellerinde Türk ve AK Parti bayrakları ile gelen kadınların çokluğu dikkat çekti. Ak Parti Kırıkkale İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç bağış konusunda yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Şu anda parti üyelerimiz ve vatandaşlarımızın büyük bir kısmı Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a bağış kampanyası yapmak üzere Ziraat Bankası'nın önünde toplanmıştır. Burada önemli olan bağışların miktarı değil, gönüllü olması. Halkımızın böyle bir teveccüh göstermesi bizi çok memnun ve mutlu etmiştir. Sizlerin de huzurunda görüyorsunuz. Arkadan daha kalabalık gruplarımız gelecek ve bağışlar sürecektir. Burada biraz kuyruk olacağız. Vatandaşlarımız mübarek günde bekleyecekler. Bizim bu kampanyalarımız peyder peyder devam edecek. Hayırlı uğurlu olsun, tahmini rakamlar bizi ilgilendirmiyor önemli olan gönüllü olmak."

10 yıl önce