|

MHP seçim çalışmaları için Düzce'de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, "2014 seçimleri öncesinde millete hizmet etmek için 9 ilimizde açık hava toplantıları düzenledik, düzenlemeye devam edeceğiz'' dedi.

Aa
00:00 - 20/09/2013 Friday
Güncelleme: 16:58 - 20/09/2013 Friday
Yeni Şafak
MHP seçim çalışmaları için Düzce'de
MHP seçim çalışmaları için Düzce'de

Yerel seçim çalışmaları kapsamında geldiği kentte il başkanlığını ziyaret eden Şandır, burada yaptığı açıklamada, Düzce'ye gelişlerinin seçim çıkartması olduğunu söyledi.

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde başlattıkları seçim çalışmalarının Düzce'yle devam ettiğini kaydeden Şandır, şunları söyledi:

''Türkiye'de AK Parti iktidarının almış olduğu yanlış kararlar yüzünden kaos yaşanmaktadır. Güney komşularımızla yaşanan kaosun benzerini Türkiye'de yaşatmak isteyen güçler AKP'yi kullanmaktadırlar. Türkiye, kötü yönetilmekte, AKP Türkiye'yi yönetemiyor. MHP teşkilatı olarak AKP'nin yarattığı bu kaosu ortadan kaldıracağız. 2014 seçimleri öncesinde millete hizmet etmek için 9 ilimizde açık hava toplantıları düzenledik, düzenlemeye de devam edeceğiz.''

Yerel seçimlerde Düzce ve ilçelerini de partilerine kazandıracaklarını anlatan Şandır, ''Düzce'de iki gün boyunca halkımızla bir araya gelerek sorunlarını dinleyeceğiz. İl teşkilatımız halkla bütünleşmiş, bize de bu yakışırdı. İnanıyorum ki 2014 yerel seçimlerinde Düzce'ye layık belediye yönetimi koyacağız ve kentin sorunlarını yavaş yavaş ortadan kaldıracağız'' ifadesini kullandı.

Şandır'a Ankara milletvekilleri Mustafa Erdem ve Halil Öztürk ile MYK üyeleri Sami Uzun ve Mehmet Arslan da eşlik etti.

11 years ago