|

'Milyon tartışmasını' bitirecek fotoğraf

AK Parti'nin dün Kazlıçeşme'de yaptığı "Milli İradeye Saygı" mitingine katılımın ne kadar olduğu tartışılıyor. Yeni Şafak yaklaşık 2 milyon kişi dediği için eleştirildi. Fakat sadece Kazlıçeşme'yi değil etrafındaki ana yolları da kadrajlayan bir fotoğraf mitinge ne kadar insanın katıldığını gözler önüne seriyor.

yenisafak.com.tr / POLİTİKA
00:00 - 18/06/2013 Salı
Güncelleme: 19:57 - 17/06/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
'Milyon tartışmasını' bitirecek fotoğraf
'Milyon tartışmasını' bitirecek fotoğraf

Başbakan Erdoğan'ın danışmanlarından Mustafa Varank Twitter'da paylaştığı fotoğrafla AK Parti'nin Kazlıçeşme mitingine ne kadar insan katıldı tartışmasına yeni bir boyut kazandırdı.

Yeni Şafak gazetesi bugünkü haberinde mitinge yaklaşık 2 milyon kişinin katıldığını yazarken bazı gazeteler bu rakamı 1 milyon, Radikal Gazetesi ise akademisyenlere dayandırarak en fazla 295 bin kişinin katıldığını yazdı.

Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı ve AK Parti Milletvekili Yalçın Akdoğan, dünkü mitinge resmi rakamlara göre 1 milyon 300 bin kişinin katıldığını söyledi.

Ana yollarda insan seli akıyor

Başbakan Erdoğan'ın danışmanlarından Mustafa Varank ise aTwitter'da alana giremeyen insanları gösteren bu fotoğrafı paylaştı. Fotoğraf, Kazlıçeşme Meydanı'nın tıklım tıklım dolu olduğunu gösterirken alanın etrafındaki ana yollardaki insan selini de gözler önüne seriyor.


11 yıl önce