|

O bebeklerin saf yüzleri susanları takip edecek

Ateş altındaki Gazze halkının bayramını kutlayan Başbakan Erdoğan katliama sessiz kalanlara ağır mesajlar yolladı: O bebeklerin masum yüzleri, onları öldüren katiller, teröristler kadar, o susanları da ebediyyen takip edecektir

.
00:00 - 29/07/2014 Salı
Güncelleme: 23:41 - 28/07/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
O bebeklerin saf yüzleri susanları takip edecek
O bebeklerin saf yüzleri susanları takip edecek

Başbakan Erdoğan, partisinin İstanbul İl Teşkilatı''nca düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan ağırlıklı olarak Gazze ve paralel devlet konusuna değindi. Başbakan özetle şunları kaydetti:

Şeker toplayamayan, parklara gidip oynayamayan bu bayramı idrak edemeyen Gazzeli çocuklara buradan selamlarımı gönderiyorum, gözlerinden öpüyorum.

İstanbul''da vandallık yapan, camı çerçeveyi kıran, esnafa, sokaktaki insana zarar veren göstericilere polisin biber gazı kullanmasını Avrupa eleştirmişti. Avrupalı siyasetçiler, kimi örgütler, özellikle de Batı medyası... Gazze''de binden fazla kişi ölüyor, ses yok. Can kayıplarını habere değer bile görmüyor.

NİFAK ARTIK BİTMELİ

Gazze''de ölen bebeklerin, masum, tertemiz kanı bu zulme sessiz kalanların da yüzüne bulaştı. Ben inanıyorum ki o bebeklerin saf ve masum yüzleri, onları öldüren katiller kadar, teröristler kadar, onlara sessiz kalanların da rüyalarına girecek, ebediyen o susanları takip edecektir.

BAĞLANTINIZ YOKTU

(Paralel yapı operasyonu) Bir tanesi bakıyorsun ellerinde kelepçeyle hava atıyor. Bir tanesi yarım kalan hatmi şerif diyor. İstismarını neden yapıyorsun? Samimi, dürüst değiller. ''Bizim o polislerle işimiz yok'' diyorlardı değil mi? Pensilvanya da öyle demiyor muydu? Ne oldu? Hepsi çıktı mı meydana? Nerelerle bağlantılı oldukları çıktı mı meydana...

14 başkana rozet

Türkiye genelinde 14 ayrı ilçenin belediye başkanı partilerinden istifa ederek AK Parti''ye katıldı. Katılımcılara tek tek rozet takan Başbakan ardından başkanlarla birlikte aile fotoğrafı verdi.


10 yıl önce