|

'Önümüzdeki seçime baraj sıfır şekilde gidilecek'

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ''Önümüzdeki seçime dar bölge seçim sistemi ile gidilecek. Baraj sıfır şekilde gidilecek'' dedi.

İha
00:00 - 19/04/2014 Cumartesi
Güncelleme: 15:26 - 19/04/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
'Önümüzdeki seçime baraj sıfır şekilde gidilecek'
'Önümüzdeki seçime baraj sıfır şekilde gidilecek'

Malatya Ramada Altın Kayısı Oteli''nde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen ve burada konuşma yapan AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ''Önümüzdeki seçime dar bölge seçim sistemi ile gidilecek. Baraj sıfır şekilde gidilecek. Millet kimi istiyorsa dar bölgede bire bir tanıdığı insanları seçerek parlamentoya gönderecek'' ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş, ''Hala birileri birtakım sivil vesayetlerin peşinde ve hükümet yıkmanın rüyasını kuruyorlar. Bu millet nasıl askeri vesayete müsaade etmediyse, yargı vesayetinde de müsaade etmeyecektir'' şeklinde konuştu.

ZİRAİ DONDAN OLUŞAN ZARAR

Malatya''da 29,30 ve 31 Mart günleri yaşanan zirai dondan başta kayısı olmak üzere meyvelerin zarar görmesi konusuna da temas eden Kurtulmuş, ''Milletvekillerimiz sayın başbakanımıza konuyu iletti. Tarım bakanımız zaten bizzat Malatya''ya gelerek, tespitlerin bir kısmında bulundu. Mayıs ayı içerisinde kesin hasar tespitleri yapıldıktan sonra sayın başbakanımızın talimatları ile gereği yerine getirilecektir. Ümit ediyorum ki, ortaya çıkan mağduriyetler giderilecektir'' dedi.

10 yıl önce