|

Osman Yağmurdereli vefat etti

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İstanbul
00:00 - 2/08/2008 Cumartesi
Güncelleme: 04:10 - 2/08/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Osman Yağmurdereli vefat etti
Osman Yağmurdereli vefat etti

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Bir süredir kanser tedavisi gören Yağmurdereli dün enfeksiyonda ilerleme olması ve solunum sıkıntısı yaşaması üzerine yoğun bakım ünitesine alınmıştı.


AK Parti Milletvekili Osman Yağmurdereli, tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi'nde enfeksiyonda ilerleme olması ve solunum sıkıntısı yaşaması üzerine yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde safra kanallarındaki enfeksiyon nedeniyle tedavi altına alınan Yağmurdereli'nin önceki sabah solunum yollarında sıkıntı oluştuğu ve yoğun bakım ünitesine alındığı belirtilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Yağmurdereli'nin doktoru Keramettin Şar, "Önceki basın açıklamasında enfeksiyon nedeniyle tedavi olduğunu söylemiştik. Basın açıklaması yaptığımız gün aramızda olacaktı ancak ateşi çıktığı için katılamadı. Fakat bu sabah solunum sıkıntısı olduğu için yoğun bakım ünitesine almak zorunda kaldık" diyerek durumun ciddiyetine işaret etmişti.


Enfeksiyonda ilerleme olduğu için yoğun bakıma aldıklarını yineleyen Şar, "Kendisini dinlendiriyoruz" diye konuşmuştu. Yağmurdereli'nin sağlık durumuyla ilgili olarak enfeksiyonu vücudunun tolere edemediği ve bu yüzden karaciğer ve böbreklerde sıkıntı oluştuğu ve solunum sıkıntısı başgösterdiği için yoğun bakım ünitesine alındığı bildirilmişti.


16 yıl önce